Murat Karayılan'ın telsizine sızan terörist, söyledikleriyle Kandil'i karıştırdı

Kandil'de teröristbaşı Murat Karayılan'a kazan kaldırıldı. Hakkında infaz emri verilen terörist Murat Karayılan'ı telsizden dinledi ve olanlar oldu. PKK kampından uzak bir noktada Karayılan'a hakaretler yağdıran terörist Kandil'de kaosu başlattı. Karayılan'ın ROJ kod adlı telsizine bağlanan terörist "Sıranın size geldiğini anladınız. Alçak adam" diye bağırdı. İşte terör örgütü PKK'da yaşanan kaosun detayları.

ABONE OL
GİRİŞ 16.11.2020 08:50 GÜNCELLEME 16.11.2020 11:43 GÜNCEL
Murat Karayılan'ın telsizine sızan terörist, söyledikleriyle Kandil'i karıştırdı
Murat Karayılan'ın telsizine sızan terörist, söyledikleriyle Kandil'i karıştırdı

TSK'nın başarılı operasyonları sonucu büyük kayıplar veren PKK'ınn çöküş ve dağılma sürecine girmesi, elebaşları ile teröristleri de birbirine düşürdü.

 

PKK'LILAR BİRBİRİNE DÜŞTÜ

Terör örgütünde yaşanan kavga, kaçış ve infaz kararları teslim olan teröristlerin ifadelerine yansıdı. Bir milyon lira ödüllü turuncu kategoride aranan, PKK'nın sözde Van Başkale Sorumlusu "Şevger Başkale" kod adlı terörist Vedat Demir (25)'in grubunda bulunan teröristlerden 21'i, TSK operasyonlarıyla etkisiz hale getirildi.

Teröristbaşı Murat Karayılan

 

KARAYILAN'A HAKARETLER YAĞDIRDI

Sabah Gazetesi'nden Sırrıberk Arslan'ın haberine göre; bu durumdan Vedat Demir'i sorumlu tutan örgüt elebaşlarından Murat Karayılan, verdiği talimatları yerine getirmediği suçlamasıyla Demir hakkında ölüm emri verdi. Durumu öğrenince örgütten kaçan Demir, ardından Kandil'deki örgüt ana karargahındaki "Roj" kod adlı telsiziyle bağlantıya geçerek, Karayılan'a hakaretler yağdırdı.

Teröristbaşı Murat Karayılan

"HEPİNİZİN CANI CEHENNEME" DEDİ VE KAÇTI

Üç hafta önce Kandil'den kaçarak sınır hattında teslim olan "Muzur Madur" kod adlı Ö.K. (24), istihbarat birimlerinin hazırladığı rapordaki ifadesinde şunları anlattı: "O gece istasyonda nöbetçiydim. Telsiz kodundan ve sesinden tanıdığım Vedat Demir anons edip, 'Cemal Başkan'a (Murat Karayılan) notum var. Sonunda sende ölüm korkusu yaşamaya başladın alçak adam. Ölenler şimdi mi umurunda oldu. Sen ve diğerlerinin derdi, ölenler çoğaldıkça sıranın size geldiğini anladınız. Size inandığım için ben de sizin kadar alçağım. 'Hepinizin canı cehenneme' diyerek, telsizi kapattı. Sonra da firar ettiğini öğrendik."

KAYNAK : Sabah Gazetesi / Sırrıberk Arslan
YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Duru 8 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel resim çektirmiş bu katil. inşallah cesetinide yakın bir zamanda göreceğiz. İnşallah parasını senin ödediğin mermilerle ve kandirdiginiz kendi adamlarin yaparsa süper olur.
    Cevapla
  • Emin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir ihalık işin. Kaldı bekle sabırsızlanma yavrum geliyor
    Cevapla
  • Emin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Dürziler Ermeniler bile teslim oldular siMi bu ülkenin bileğini bükeceniz teslim olunda bitsin bu iş siz Cezanızı çekin biz işimize bakalım
    Cevapla
  • Duru 8 3 yıl önce Şikayet Et
    Ona ve katillere verecek fazla ekmegimiz yok. Ölüsünüde getirmesinler. Ölüsüde Hak ettiği yerde kalsın
    Cevapla
  • eczacı 3 yıl önce Şikayet Et
    alçak olduğunuzu yenimi öğrendiniz.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 3 yıl önce Şikayet Et
    Tipe bakın, yahudi ermeni cocugu, cember daraldı Türk askeri babayiğit komondolar ensende, ama merak etme sen korkundan gebereceksin pis hain. Ne mutlu Türk'üm diyene ve Türkiye Türklerindir dünya var oldukça Türklerin kalacaktır anladınmı onunun bunun çocuğu ermeni pisligi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR