Son Dakika Haberi: İrem Derici'den kötü haber! Tat ve Koku kaybı sonrası Derici hastaneye gitti

Son Dakika Haberi: İrem Derici'den hayranlarını korkutan haber! Tat ve koku alma duyusunu kaybeden ünlü şarkıcı hastaneye giderek Koronavirü testi yaptırdı. Derici test sonuçlarını sevenleri için sosyal medya hesabından duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.11.2020 10:50 GÜNCELLEME 16.11.2020 10:55 GÜNCEL
Son Dakika Haberi: İrem Derici'den kötü haber! Tat ve Koku kaybı sonrası Derici hastaneye gitti
Son Dakika Haberi: İrem Derici'den kötü haber! Tat ve Koku kaybı sonrası Derici hastaneye gitti

İrem Derici kötü haber geldi. Çıkardığı maxi single 'Senin Hastan' şarkısı ile müzik listelerine yeniden hızlı bir giriş yapan İrem Derici Koronavirüs şüphesi ile hastaneye gitti. Hayranları ise ünlü şarkıcının son durumu hakkında açıklama bekliyor. Peki İrem Derici'nin sağlık durumu nasıl? İrem Derici'nin Koronavirüs testi pozitif mi? Açıklama ünlü şarkıcıdan geldi.

 

 

İREM DERİCİ KORONAVİRÜSE Mİ YAKALANDI?

Geçtiğimiz haftalarda Menajerimi Ara dizisine konuk olan şarkıcı İrem Derici'nin corona virüse yakalandığı haberi magazin gündemine son dakika olarak düştü. Menajerimi Ara dizisi oyuncusu 64 yaşındaki Ayşenil Şamlıoğlu'nun da koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Ünlü şarkıcı ise tat ve koku alma duyusunu kaybedince apar topar hastaneye gitti ve koronavirüs testi yaptırdı. Derici'nin Menajerimi Ara dizi setinden Koronavirüs kapmış olabileceği belirtiliyor.

Ünlü şarkı sosyal medya hesabından Koronavirüs testinin sonucunu paylaştı.

 

 

İREM DERİCİ SAĞLIK DURUMU NASIL?

Koronavirüs testinin pozitif olduğunu sosyal medya hesabından paylaşan İrem Derici'nin evde karantinaya alındığı belirtiliyor.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • alper 3 yıl önce Şikayet Et
    vala yakalandım 10 günün 5 günü ömrümden ömür gitti ağrılı ve soluk sıkıntısı yaşarayarak geçirip atlattık ailecek Allah devletimize zeval vermesin kapıma kadar haplarım geldi .
    Cevapla
  • halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    ne yapalım yani
    Cevapla
  • sa ka 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu zor günlerde böyle konuşmak bizlere yakışmaz...bende tanımam da sevmem de ama kötü bir şeyler yazmak çok karaktersizce bir davranış.
    Cevapla
  • anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    beter olsun.
    Cevapla
  • diloşykebruyaşar 6 ay önce Şikayet Et
    Sağol teşekkürler çok doğru
    Cevapla
  • Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimin umurunda bu kadın acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR