Başkan Sayan’dan Babacan’ın sözlerine tepki

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın partisinin il kongresinde söylediği sözlere yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.11.2020 22:42 GÜNCELLEME 18.11.2020 00:27 GÜNCEL
Başkan Sayan’dan Babacan’ın sözlerine tepki
Başkan Sayan’dan Babacan’ın sözlerine tepki

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin 1’inci olağan İl Kongresi için Ağrı’ya geldi. Kongrede yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanlığı İletişim Bakanlığı tarafından Ağrı’da kurulan çadır hakkında, "Şu anda Ağrı’nın en temel ihtiyaçları açıkça ortadayken, Ağrı’nın bu kadar işsiz genci varken, Ağrı’nın bu kadar yatırıma ihtiyacı varken hala kafaları propaganda da. Bu yapılacak iş mi. Bu bize laf üretmeyi gösteriyor” ifadelerine yer verdi.

SAVCI SAYAN'DAN CEVAP

Ali Babacan’ın ifadelerine sert tepki gösteren Belediye Başkanı Savcı Sayan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“PKK yüzünden Kürtlerin yaşamak zorunda kaldığı çadırları görmeyen Ali Babacan, ilimizde kurulan bilişim çadırına takmış. Anlaşılan keleşin tetiğini bırakıp, klavyenin tuşlarına basan gençler rahatsız etmiş. CB iletişimin kurduğu çadıra, siz gelince Kraliçe iletişim çadırı yazarsınız...'


 

 

 

 

YORUMLAR 70 TÜMÜ
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Anladığı dilden konuşmuş
    Cevapla
  • vatan. 3 yıl önce Şikayet Et
    helal baskan .cevabı anlar umarım kapasite birax zayıf ama neyse .
    Cevapla
  • gariban 3 yıl önce Şikayet Et
    Kürdü, Türkü, Arabı ve diğer Müslümanları ile bir milletiz (Millet-i İbrahim), bir ümmetiz (Ümmet-i Muhammed, bir orduyuz. Beğenen buyursun, beğenmeyen beğendiği efendilerinin yanına. Artık kafirlerin ve münafıkların aramıza soktuğu ayrılığa, düşmanlığa son: Tek millet, tek ümmet, tek orduyuz. Beğenen buyursun, beğenmeyene cehennem kafi gelir.
    Cevapla
  • antalya 3 yıl önce Şikayet Et
    harbi bu adam .. çalışkan
    Cevapla
  • Yavuzakin 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkanim seni seviyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR