Domuz bağı cinayetinde kan donduran gelişme!

Müge Anlı'da Makbule Sarı olayı tüm Türkiye'nin kanını dondurdu. Ordu'da yaşayan 74 yaşındaki yaşlı kadın Makbule Sarı'nın domuz bağı ile öldürüldüğü ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.11.2020 19:44 GÜNCELLEME 18.11.2020 19:44 GÜNCEL
Domuz bağı cinayetinde kan donduran gelişme!
Domuz bağı cinayetinde kan donduran gelişme!

Müge Anlı'da konu alınan Makbule Sarı cinayeti Türkiye'nin gündemine oturdu. Ordu'nun Korgan ilçesinde yalnız yaşadığı evde çarşafa sarılı halde cansız bedeni bulunan 74 yaşındaki Makbule Sarı'nın katil veya katillerinin bulunması için ailesi Müge Anlı'nın programına çıkarak yardım talebinde bulunmuştu. Korkunç bir cinayete kurban giden yaşlı kadın ile ilgili bugün tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı.

 

DOMUZ BAĞI İPİYLE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Evde yalnız yaşayan Makbule Sarı'dan uzun süre haber alamayan kızı, mahallenin muhtarına haber verdi. Muhtar da Sarı'ya ulaşamayınca polisten yardım istedi. Adrese gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla girdiği evde Makbule Sarı’yı çarşafa sarılı, elleri ve ayakları iple bağlanmış halde buldu. Yapılan kontrolde Sarı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Ayrıca evde yapılan incelemede ise para ve değerli eşyaların çalındığı tespit edildi.

 

MORGA KALDIRILDI

Makbule Sarı'nın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Ordu Büyükşehir Belediyesi Morg ve Gasilhane'sine kaldırıldı.

PARA VE DEĞERLİ EŞYALARI DA ÇALINMIŞ

Müge Anlı Makbule Hanım'ın evinde 300.000 ile 500.000 TL parasının olduğunun iddia edildiğini söyledi. Rahmi Özkan domuz bağının sıradan bir cinayet olmadığını organize ve profesyonel bir iş olduğunu söyledi.

MAKBULE SARI'YI KİM ÖLDÜRDÜ?

Sarı'nın ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında özel ekip kuruldu. Mahallede ve evin çevresinde geniş çaplı araştırma yürüten ekiplerin birçok kişinin ifadesine başvurduğu bildirildi.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • ali desideroo 3 yıl önce Şikayet Et
    500 000 tl para evde saklanırmı özellikle tek başına ve yaşlı bir kadın ilginç
    Cevapla
  • Meliha usta 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben şu görgü tanığından supelendim
    Cevapla
  • halil 3 yıl önce Şikayet Et
    hergün yanına girip çıkan çok yakınındaki biridir
    Cevapla
  • yiğidoğ 3 yıl önce Şikayet Et
    cok yakın biridir bu kadar parasının olduğunu bilen biri yakında cıkar .
    Cevapla
  • Evet 3 yıl önce Şikayet Et
    O kadar çocuğu varken o yaşta yanlız yaşamasının nedeni neydi acaba. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • cameel 3 yıl önce Şikayet Et
    yaşlanınca anlarsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR