Metrobüs Bahattin'e 8 bin liralık maaş!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, başkan seçilmeden önce "Yılbaşı'nda büyük ikramiye çıkarsa kendime metrobüs alacağım" diyerek gündeme gelen 'Metrobus Bahattin' adıyla ünlenen Bahattin Çağış ile metrobüste buluşması sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Çağış'ın, İBB'ye ait Beyaz Masa Alo 153'te 8 Bin TL maaş ile işe girdiği ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.11.2020 22:39 GÜNCELLEME 19.11.2020 22:40 GÜNCEL
Metrobüs Bahattin'e 8 bin liralık maaş!
Metrobüs Bahattin'e 8 bin liralık maaş!

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi bir sokak röportajında "Yılbaşı'nda büyük ikramiye çıkarsa kendime metrobüs alacağım" diyerek gündeme gelen ve sonrasında CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte metrobüs yolculuğu yapan "Metrobüs Bahattin" adıyla bilinen Bahattin Çağış'ın belediyede işe alındığı ortaya çıktı.

 

METROBÜS BAHATTİN'E 8 BİN TL'LİK MAAŞ!

31 Mart Yerel seçimler öncesi, şu anda İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'nun Bahattin Çağış ile metrobüse binmesi kamuoyunca şık hareket olarak algılanmıştı. 'Size güveniyoruz başkanım, artık umarım oturabileceğiz' diyerek Ekrem İmamoğlu'na güzellemeler yapan Bahattin Çağış'ın İBB'de işe alındığı ortaya çıktı.

 

Metrobüs Bahattin adıyla ünlenen Bahattin Çağış'ın, İBB'ye ait 'Alo 153 Beyaz Masa' bünyesinde şef olarak çalıştığı ve maaşının 8 Bin TL olduğu belirtildi. Her fırsatta liyakatten söz edip seçim propagandası olarak kullanılan bir kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görev alması sosyal medyada büyük tepki çekti.

 

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 44 TÜMÜ
  • Adanalı. 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay vay vayyy,israf varrrrr.
    Cevapla
  • mhcivelek 3 yıl önce Şikayet Et
    BEN zaten bunların hikaye olduğunu o zamanlar demiştim. 8 bin maaş ohhh ne güzel iki tatlı söz et 8 bin maaşı kap ALLAH bana öyle kazanç nasip etmesin İNŞAALLAH
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ohhh iyi paraaa
    Cevapla
  • gonyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    senaryo güzel güzel oynamışlar oskar adayı olur antrikot ekrem.
    Cevapla
  • vysmksz 3 yıl önce Şikayet Et
    ve metrobüs tiyatrosuda ortaya çıktı . Ekrem'i bir halt sananlar keklendiğinizi anladınız mı yok pandemide dahi seferleri arttırmayıp alt alta üst üste gidip koronanın yayılınımı artmasına sebeb olduğunun farkında mısınız ölen sizsiniz beyler ekreme oy vermeye sizde ölmeye devam edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR