22 gündür kayıp lise öğrencisi bulundu

Antalya'da 22 gün önce ortadan kaybolan B.A. (15) adlı lise 1. sınıf öğrencisi kız, dün gece Kepez'deki bir evden alınarak annesi Mehtap A.'ya teslim edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.11.2020 13:19 GÜNCELLEME 22.11.2020 13:19 GÜNCEL
22 gündür kayıp lise öğrencisi bulundu
22 gündür kayıp lise öğrencisi bulundu

Kepez ilçesinde oturan Mehtap A., geçen mart ayında ortadan kaybolan kızı B.A.'yı kendi imkanları ile buldu. 7 Ekim'de yeniden evi terk eden B.A., 30 Ekim'de yine annesi tarafından bulunduktan bir gün sonra ortadan kayboldu. Durumun bildirilmesi üzerine çalışma başlatan polis, genç kızın Kepez'deki bir evde olduğunu belirledi. B.A., Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından bulunduğu evden alınarak annesine teslim edildi.

 

Kendisinin kadın kuaförü, eşinin ise inşaat işçisi olduğunu belirten Mehtap A., “İki çocuğumdan biri olan kızım lise 1. sınıf öğrencisi Tartışmalarımız olurdu. Ancak öyle büyütülecek bir durum değildi. Kızım mart ayında evi terk etti. Polise başvurduk. Kısa süre sonra bulundu. 7 Ekim'de tekrar gitti. 30 Ekim'de bu kez ben buldum" dedi.

31 Ekim'de kızının yeniden kaybolduğunu sözlerine ekleyen Mehtap A., “Yaptığım araştırmalar sonucunda kızımın Osman K. isimli kişinin yanında olduğunu öğrendim. Kızımın bu kişi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ve her seferinde kaçmaya zorladığını düşünüyorum. Kızım kendi öz iradesi ile hareket edemiyor" diye konuştu.

 

HABER YAPILINCA BULUNDU

Kızının kaybolduğuna yönelik DHA tarafından haber yapılmasının ardından bulunduğunu aktaran Mehtap A., "Herkese teşekkür ediyorum. Kızımın madde bağımlısı olup olmadığını öğrenmek için test yaptıracağım. Eğer madde bağımlısıysa tedavisi için elimden geleni yapacağım. Umarım bir daha kaçmaz, kaçmaması için de elimden geleni yapacağım. Ayrıca kızımı alıkoyanlar uyuşturucu bağımlısı olduklarını itiraf etti. Suçu da birbirlerinin üzerlerine atıyorlar, bundan sonrası emniyetin işi" dedi.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    en azından yine kaçınca onu osmanda bulacağını öğrendi hep osmanda bulursa ne ala
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yine kaçar gider Allah cc ailesine sabır versin inşaAllah amiiiin
    Cevapla
  • vakkas 3 yıl önce Şikayet Et
    bu alismis kacar yine allah islah etsin
    Cevapla
  • M.i 3 yıl önce Şikayet Et
    Hepimizin evladı var kınamayalım Allah ecir sabır versin bu günün ana babasına bu kanunlar Allahın kanununu rafa kaldırıp avrupadan alınan nesli muhafaza yerine nesli teslim et haylaza kanunları ile haya utanma ahlâk inanç yoksunu aynı zamanda elini kaptırıp kolunu değil bedenini kurtaramayan aciz nesil o gibi haydutlar kim bilir o kızı ne ile tehtit ediyor onun zaafını yakaladılar ellerine düşürdülerse onlar yalnız kızın değil kanunlarında zaaflarını iyi biliyorlar devlet el atması işin sırrına erip bir tuzak tehdit olup olmadığını ortaya çıkarsa bile caydırıcı ceza yok neslimizi tehlikede hissediyorum Allah korusun
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Evlenemez ama kaçabilir 15 yaşını geçtiyse evlendirin gitsin yasak yuzunden kaçıyorlar ondan sonra haber oluyor yada tüm hakları anne babada olsun çocuk diyorsaniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR