Ceren Damar'ın katilinin dedesinden tepki çeken sözler!

Sınavda kopya çekerken yakaladığı öğrencisi tarafından öldürülen Ceren Damar davasında tanık olarak dinlenen katilin dedesinin sözleri pes dedirtti. Damar'ın babası, dede İsmail Elçi'nin “Keyfe keyif verir kahvenin kaynaması, eşeği baştan çıkarır sıpanın oynaması diye bir problem var” sözlerine ilişkin suç duyurusunda bulundu. Savcılık 2 yıla kadar hapsini istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.11.2020 11:44 GÜNCELLEME 23.11.2020 11:44 GÜNCEL
Ceren Damar'ın katilinin dedesinden tepki çeken sözler!
Ceren Damar'ın katilinin dedesinden tepki çeken sözler!

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde araştırma görevlisi Ceren Damar Şenel, sınavda kopya çekerken yakaladığı öğrencisi Hasan İsmail Hikmet tarafından 2 Ocak 2019’da canice öldürülmüştü.

 

 

Cinayet sonrası tutuklanan Hikmet’e ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmişti.

Davanın 24 Ocak tarihinde yapılan duruşmasında tanık olarak dinlenen sanığın dedesi İsmail Elçi, “Keyfe keyif verir kahvenin kaynaması, eşeği baştan çıkarır sıpanın oynaması diye bir problem var, bu olay her şeyden evvel bizi bu duruma getirmiştir” ifadesini kullandı. 

 

 

KİŞİNİN HATIRASINA HAKARET

Söz konusu ifadeyle ilgili olarak Ceren’in babası Mustafa Damar, Elçi hakkında ‘kişinin hatırasına hakaret’ ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Elçi suçlamayı reddetti.

Savcılık Elçi hakkında ‘kişinin hatırasına hakaret’ suçundan 2 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı. İddianamede söz konusu suçun uzlaştırma kapsamında olduğu ancak dosyaya sunulan uzlaştırma raporunda tarafların uzlaşmadıkları anlatıldı. Elçi’nin uzlaşmayı kabul ettiği ancak Damar ailesinin uzlaşmayı reddettiği öğrenildi.

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız boşuna dememiş;KURTTAN KUZU İTTEN TAZI DOĞMAZ DİYE...
    Cevapla
  • Serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    bunu ve dedesini alip duvara dizip kursuna dizeceksin . insan deyil canavar lan bunlar .
    Cevapla
  • önemsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    armut dibine düşermiş
    Cevapla
  • Ali Araboğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk bir halt olamıyorsa onu zorlamayacaksın. Bu aşağılık katilin anası da babası da polis. Hukukçulara karşı nasıl bir kompleksleri varsa çocuklarının hukuk okumasını istemişler ve kapasitesi olmadığı halde paralı özel bir üniversitede hukuk okumaya başlamış. Ama kafa almıyor ki. E tabi kafa almayınca bu katil ne yapmış kopya çekmeye çalışmış öldürülen hoca hanımda buna müsade etmeyince hocaya kinlenmiş. Ve onu öldürmüş.
    Cevapla
  • erkolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben de diyorum ki " Katranı kaynatsan olur mu şeker "
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR