Son dakika haberi: 25 Kasım koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 25 Kasım koronavirüs tablosu, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 164 bin 547 Kovid-19 testi yapıldı, 6 bin 814 kişiye hastalık tanısı konuldu, 168 kişi hayatını kaybetti. Bakan Koca, günlük vaka sayısının 28 bin 351 olduğunu belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 25.11.2020 21:56 GÜNCELLEME 25.11.2020 21:56 GÜNCEL
Son dakika haberi: 25 Kasım koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 25 Kasım koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 168 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 12 bin 840’e yükseldi.

 

 

Bakan Koca'dan son dakika açıklaması! Büyük artış gösteren 15 ili tek tek açıklayıp uyardı


Bugün toplam 164 bin 547 test yapılırken, 6 bin 814 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı 467 bin 730 oldu. Bugün iyileşen 3 bin 911 kişiyle birlikte toplam iyileşen toplam hasta sayısı 385 bin 480'e yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 3,4, toplam ağır hasta sayısının ise 4 bin 641 olduğu açıklandı.



BAKAN KOCA İLK KEZ VAKA SAYISI AÇIKLADI

Bakan Koca, açık test politikasına geçildiğini belirtip, "Semptom göstermeyen pozitif vakaları da günlük koronavirüs tablosunda vermeyi planlıyoruz" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün 28 bin 351 kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

 

 

YORUMLAR 131 TÜMÜ
  • Suskun 3 yıl önce Şikayet Et
    Susuyorum susuyorum ve susuyorum.
    Cevapla
  • Yıkılan Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Oysa ki Size çok güvenmiştik Bay Bakan!!! Yıktınız bizi.
    Cevapla
  • Sevgili Dostum Filip 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok büyük kepazelik...Ateşler içinde yanmamız mı gerekirdi tabloya girmek için. Hasta isek hastayızdır. Yazlıklar olsun. İki çuval inciri berbat ettiniz.
    Cevapla
  • 5____[[[HEYHAT:::::: 3 yıl önce Şikayet Et
    SEVGİLİ DOSTLAR,,,,inanın hiç bir şey bilmiyor BU SAĞLIK BAKANLIĞINI KÖTÜLEMEK İÇİN SIRA SIRA ,,,SIRASIZ YERSİZ bilimsiz irfansız konuşanlar :) :) :)
    Cevapla
  • alip 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben şahsen bilmek istemiyordum vaka sayısını.Bilsem ne değişecek? İşe mi gitmicem? Yine aynı tedbiri alıp çıkmak zorundayım. Değişen birşey yok.
    Cevapla
  • muhsin 3 yıl önce Şikayet Et
    Halktan gizlemeye ne gerek vardı
    Cevapla
  • 3___[[Heyhat:]]] 3 yıl önce Şikayet Et
    VAKA SAYISI (aslında CORONA ile toplam İLİŞKİLİLİK SAYISI DEMEK LAZIM BUNA):::::::::: VAKA SAYISI (aslında CORONA ile toplam İLİŞKİLİLİK SAYISI DEMEK LAZIM BUNA):::::::: VAKA SAYISI (aslında CORONA ile toplam İLİŞKİLİLİK SAYISI DEMEK LAZIM BUNA)::::::: VAKA SAYISI (aslında CORONA ile toplam İLİŞKİLİLİK SAYISI DEMEK LAZIM BUNA)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR