Davutoğlu'na siyasilerden 'geçmiş olsun' telefonu

Bazı siyasi parti genel başkanları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonucu pozitif çıkan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu arayıp, geçmiş olsun dileklerini iletti.

ABONE OL
GİRİŞ 27.11.2020 23:48 GÜNCELLEME 27.11.2020 23:48 GÜNCEL
Davutoğlu'na siyasilerden 'geçmiş olsun' telefonu
Davutoğlu'na siyasilerden 'geçmiş olsun' telefonu

Gelecek Partisinden yapılan açıklamaya göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Davutoğlu'nu telefonla aradı.

 

Davutoğlu, sağlık durumu hakkında kendisinden bilgi alıp "geçmiş olsun" dileklerini paylaşan liderlere, nezaketleri için teşekkürlerini sundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Davutoğlu'nun sağlık durumunu yakından takip etti. Davutoğlu'nu telefonla arayan Koca, "geçmiş olsun" mesajını iletti. Davutoğlu da yakın ilgisi için Koca'ya teşekkür etti.

 

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • ismet 3 yıl önce Şikayet Et
    davutoğlunu önce severdik ama şimdi bizim için bir hiç davutoğlu kendini bitirdi konyada artık sevilmeyen bir şahıs ama insanlık bizde olsun geçmiş olsun. partisine ve kendisine hayır.
    Cevapla
  • ..... 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla ne diyeceğimi bilemedim, Allah şifa versin desem fitneye devam edecek, Allah cezasını versin desem bize yakışmaz. Allah bildiği gibi yapsın diyeyim.
    Cevapla
  • Ali29 3 yıl önce Şikayet Et
    Virüs için endişe ediyorum, zavallı virüse bir şey olmasa..
    Cevapla
  • k¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    Davut oğluna oy vermem partısının kapısından da geçmem dahası samimi söylüyorum şahsen kızgınım REİSE bu kalleşliği yaptığı için fakat söz konusu hastalık olunca insanlığım gereği sevinemem geçmiş olsun rabbim şifalar versin insanların ölüsü hastalığı üzerinden sevinmek müslümana yakışmaz lütfen empati yapın.
    Cevapla
  • A.E 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şifa versin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR