Gözaltına alınan Rus gazeteciler serbest bırakıldı!

Gelen son dakika haberine göre; İnsansız Hava Aracı (İHA) Ar-Ge Merkezi'nin bulunduğu alanda izinsiz görüntü çektikleri tespit edilen ve gözaltına alınan 2'si Rus 3 zanlı adliyeye sevk edildi. Adliyede ifadeleri alınan ve işlemleri tamamlanan zanlılar serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.12.2020 15:42 GÜNCELLEME 08.12.2020 22:52 GÜNCEL
Gözaltına alınan Rus gazeteciler serbest bırakıldı!
Gözaltına alınan Rus gazeteciler serbest bırakıldı!

İstanbul'da bulunan İnsansız Hava Aracı (İHA) AR-GE Merkezi'nin bulunduğu alanı izinsiz bir şekilde görüntüledikleri belirlenen Rus haber kanalında çalışan muhabir A.P., kameraman I.M. ve onlara yardım ettiği belirtilen Azerbaycan uyruklu Türk vatandaşı A.Ç.K. isimli kadının perşembe günü gözaltına alındı.

 


Gözaltına alınan 3 kişi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 4 gün süren sorgusunun ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. 3 kişi savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. 

"YENİ YIL ÇEKİMİ İÇİN GİTMİŞLERDİ"

İHA tesisi yakınlarında çekim yaptıkları sırada yakalanan iki Rus gazeteci için ülkelerinden tuhaf bir açıklama gelmişti.

Gazetecilerin görev yaptığı kanaldan, ''Yeni yıl çekimleri için gitmişlerdi'' açıklaması yapılmıştı.

YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Serbest bırakılması en mantıklısı. Abd rahip icin kükremişti ne oldu. rahip anında serbest bırakıldı. Ayni şey mi olsaydı. Kabullenmek zor ama gucumuz bu kadar
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    BU NE VURDUMDUYMAZLIK (((((( 1. Bu hadise rusta olsa bunları nufus kaydından silerlerdi 2. Önünüze gelene vatandaşlık vermeye devam bakın içimizde daha ne pıtırcıklar açaçak bunun gibi ... 3. Bari ağır bir maddi kefalet / tazminat 4. En azından ömür boyu aynı soyad taşıyan akrabaları dahil Türkiyeye giriş yasağı konsun 5. İLERİ VE GERİYE DOĞRU 15 YIL MÜDDETLE T.C VATANDAŞLIĞINI SONRADAN ALAN HERKES İÇİN HERHANGİBİR SUÇ İŞLEMESİ HALİNDE VATADAŞLIĞI İPTAL EDİLİP MALINA EL KONULMALI VE ESKİ ÜLKESİNE DEPORT EDİLMELİ EN AZINDAN YOKSA VATANIMIZ ÇÖPLÜK GİBİ OLACAK !
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Oldu zaten
    Cevapla
  • net 3 yıl önce Şikayet Et
    herşeyi verirsek hiçbir şey alamayız.
    Cevapla
  • okan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne biliyorsun ne verilip ne alındığını bay çok bilmiş
    Cevapla
  • hHÜSEYİN 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayır dır ??? Çok mu ZARARSIZLAR ??? Karar veren merci Sorgulanmalı. Avrupa'da olsaydı O kişiler direk yanmıştı. Hele hele bırakanı Topa Tutmuş ve Görevinden şutlamışlardı. Hadi Hayırlısı Olmuştur, İNŞALLAH
    Cevapla
  • Aliveli 3 yıl önce Şikayet Et
    aman rus dostlarımızla aramız açılmasın aman...adalet sana bana karşı hep adalet...rusa-amerikana adalet yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR