Koronavirüs yok gibi... PTT önünde tedirgin eden kuyruk

Şanlıurfa'da fatura ödemek ve işlem yaptırmak isteyenler, PTT şubeleri önünde kuyruk oluşturdu. Bir an önce sıranın kendilerine gelmesini bekleyenler, koronavirüs tedbirlerine uymayınca çevik kuvvet ekibi gelerek uyarı yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2020 16:51 GÜNCELLEME 09.12.2020 16:52 GÜNCEL
Koronavirüs yok gibi... PTT önünde tedirgin eden kuyruk
Koronavirüs yok gibi... PTT önünde tedirgin eden kuyruk

Şanlıurfa'da çoğu kadın olmak üzere onlarca kişi, işlem yaptırmak için PTT şubesine geldi. Sarayönü PTT Şubesi'nin önünde aralarında hiç mesafe olmadan uzun kuyruk oluşturanlar, sıranın kendilerine gelmesini bekledi. Zaman zaman sıra yüzünden tartışmanın çıktığı şubede görevliler de zor anlar yaşadı. 

 

 

ÇEVİK KUVVET EKİPLERİ YÖNLENDİRİLDİ

Yoğunluk üzerine PTT önüne çevik kuvvet ekipleri yönlendirildi. Polis, aralarında mesafe bırakmayan ve maske takmayanları uyarıp, herkesi sıraya koydu.

 

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • vanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    maalesef her tarafta böyle van dada aynı manzara var
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde böyle, 1 gişe görevlisi çalışır o kadar sıra bekle sonra mesai bitiminde sistem kapandı deyip işlem almazlar beklediğin yanına kalır. böyle yerlerde şube kapanmaz esnek çalışma olmaz
    Cevapla
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Çoğunlukla ya fatura yada yardım parasıdır ama ikisinin de çözümü var. Ben de kızım için burs parası alıyorum ama PTT kart ile atm den çekiyorum. Faturalar ise otomatik ödeme ile zaten halledilir. Ama bir sürü insan teknolojiye inat eski alışkanlıklarını devam ettiriyor.
    Cevapla
  • niko 3 yıl önce Şikayet Et
    sordunuzmu o insanlara niçin bekliyorsunuz diyesormadınız tabi fatura içinmiş fatura ödemek için binlerce yer var
    Cevapla
  • niko 3 yıl önce Şikayet Et
    kimse fatura ödemek için o kuyruğa girmez atmayın sallamayın ayıptır o insanlar kesin para verileceği için ordadır ödenekler nerden yapılıyor pttden değilmi yuh size
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR