Barış Pınarı Harekatı bölgesinde hain saldırı: 2 askerimiz şehit oldu

İçişleri Bakanlığı, Barış Pınarı Harekat bölgesi, Suriye-Resulayn Haseke-2 Yol Kontrol Noktası'nda, bombalı araçla gerçekleştirilen saldırı sonucu 2 jandarma personelinin şehit olduğunu, 8 jandarma personelinin yaralandığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2020 18:34 GÜNCELLEME 10.12.2020 18:34 GÜNCEL
Barış Pınarı Harekatı bölgesinde hain saldırı: 2 askerimiz şehit oldu
Barış Pınarı Harekatı bölgesinde hain saldırı: 2 askerimiz şehit oldu

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Barış Pınarı Harekat bölgesi, Suriye-Resulayn Haseke-2 Yol Kontrol Noktasında, bugün saat 15.25 sıralarında, bombalı araçla gerçekleştirilen saldırı sonucu 2 jandarma personelimiz şehit olmuş, 8 jandarma personelimiz de yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve kahraman Jandarmamıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” denildi.

 


YARALI ASKERLERMİZİN SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Şanlıurfa Valiliği ise yaralı askerlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Genel sağlık durumları iyi olan yaralılarımız Rasulayn Hastanesi ile Ceylanpınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti verilen yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanmıştır. Terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUMLAR 77 TÜMÜ
  • kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    teör örgütlerini destekleyen partilere ittifaklara oy verenler bi yerinize kına yakın hainler
    Cevapla
  • 08 Lİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Libya ve azerbaycanda kuyruğuna bastıklarımız hemen taşeron örgütlere ihale vermiş. Dikkatli olmak lazım eminim devamı gelecektir.
    Cevapla
  • Sungur 3 yıl önce Şikayet Et
    Araçları askerden uzak tutacaksın başka sistemlerle kontrolünü yapacaksın yazık değilmi canlara bombalı araçmış böyle olmaz arkadaş bu canlar ucuz değil
    Cevapla
  • adanalı01. 3 yıl önce Şikayet Et
    nasıl olacak başka sistem ney ayrıntılı söylesene? tek akıl sende var sandın herhalde.boş boş konuşuyon
    Cevapla
  • Oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ruhlarına El-Fatiha. Allah c.c rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Salim 3 yıl önce Şikayet Et
    Pkkli kâfirlerin canı çıksın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR