Ayasofya'daki uygunsuz fotoğrafları tepki çekmişti! Dava açıldı

Ayasofya'da uygunsuz fotoğraf çektiren ve Kapadokya'da Türk bayrağının üzerine yatarak poz veren Belçikalı manken hakkında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.12.2020 23:27 GÜNCELLEME 16.12.2020 23:27 GÜNCEL
Ayasofya'daki uygunsuz fotoğrafları tepki çekmişti! Dava açıldı
Ayasofya'daki uygunsuz fotoğrafları tepki çekmişti! Dava açıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Belçikalı manken Marisa Papen'in 2018'de Türkiye'ye gelerek Ayasofya Camii'nde çıplak fotoğraf çektirmesi ve Kapadokya'da Türk bayrağı üzerine yatarak çıplak poz vermesi üzerine başlattığı soruşturmayı tamamladı.

 

AA'da yer alan habere göre, Başsavcılıkça hazırlanan iddianamede, şüpheli Papen hakkında "Devletin egemenlik alametlerini aşağılama", "Hayasızca hareketler" ve "Müstehcenlik" suçlarından 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

Hazırlanan iddianame İstanbul Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi.

 

Başsavcılıkça yürütülen soruşturma kapsamında, Türkiye'den ayrıldığı için ifadesi alınamayan Papen hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Manken Papen, Kudüs ve Mısır'da verdiği pozlardan dolayı tutuklanmış ve para cezasıyla serbest kalmıştı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Ahmet Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bı seferinde Ayasofya da namaza duran gençlere canlı bonbaymis gibi muamele edenler bu edepsizlik karşısında nerdeler bu aziz milletin can damarları kesildi ama yakındır özümüze döneceğiz inşaAllah bütün dünya görecek
    Cevapla
  • Recep İvedik 3 yıl önce Şikayet Et
    Kara ambar kamyoncular nakliyeciler koop. olarak hanım efendinin bu tür sanatsal faaliyetlerini merkezimizde icra etmesini büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Cevapla
  • Fadime 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu rezilliği yaparken orada gören görevli yada kimse yokmuydu?
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimler göz yummuș bu mekanlarda bunun bu rezilliği yapmasına???
    Cevapla
  • Vefa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunun üzerine daha ne papencikler zıplar ortaya görürsünüz. Hemde yerlileri.. orda olmaz sultan Ahmedin avlusunda olur. Maksad seninle savaş değil mi?... Daha neler görürüz bu cılız Müslümanlığımız sayesinde. He! milli piyangodan belki bize çıkar!?...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR