Tuzla'da polise tehditten yargılanan kuryeden bir skandal daha!

İstanbul Tuzla'da polise yönelik "Bana teşkilatın numarasını verin" sözleriyle gündem olan Cihan Aksu, bu sefer de bekçilere tehdit savurdu. "Adamın tepesini attırmayın, sizi buraya gömerim" diyen Aksu, tekrar gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2020 02:09 GÜNCELLEME 21.12.2020 02:09 GÜNCEL
Tuzla'da polise tehditten yargılanan kuryeden bir skandal daha!
Tuzla'da polise tehditten yargılanan kuryeden bir skandal daha!

Tuzla'da eylül ayında denetim sırasında maskesiz olduğu gerekçesiyle hakkında işlem yapan polisleri tehdit ettiği için 5 yıl 5 aya kadar hapis cezasıyla istemiyle tutuksuz yargılaması süren kurye Cihan Aksu, Gece Kartalları diye bilinen bekçiye saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Alına bilgiye göre, saat 20.30 sıralarında denetim yapan Gece Kartalları diye bilinen bekçiler, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen maskesiz dolaşan kurye Cihan Aksu'ya cezai işlem uygulamak istedi. 

 

Daha önce "Bana teşkilatın numarasını verin" sözleriyle gündem olan kurye Cihan Aksu, bu sefer de bekçi T.A.'ya, "Bana polis bile ceza yazamadı, siz beni daha tanımamışsınız, adamın tepesini attırmayın, sizi buraya gömerim" şeklinde bağırarak saldırdığı iddia edildi.

 

Cihan Aksu bekçiye yumruk atarken etkisiz hale getirildikten sonra gözaltına alındı. 

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    tertemiz ama tertemiz bir dayak bu işi halleder
    Cevapla
  • SELO DAYI 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ukala çapulcunun anlayacağı dilden cevabını neden verememişler. Adam tek başına hepinize posta koyuyor. Siz gücünüzü sadece dürüst, gariban ve zavallı vatandaşlara gosteriyorsunuz.
    Cevapla
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım herşey böyle mi,bekçileri eğitim durumu ve kimin adamı olduğu belli,liyakatları yetersiz olduğu ortada,kışkırtıcı ve keyfi davranıp vatandaşı çıldırtmak mecbur bırakmadıkları ne malum.Tr'de herkese yaka kamerası takmak lazım.Kesin çözüm bu.Yargıya bile güven yokken,bekçileri niye olsun.Daha önce bu filmi defalarca seyretmedik mi?
    Cevapla
  • Angaralı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bekçilerimiz aslan gibi pırıl pırıl genç delikanlılar gerçekten çok kez gördüm gayet kibarlar eğitim durumuda belli , senin gibi cahil değiller veya teşkilat sensin herhalde, sürekli iş gereği dışarı çıkıyorum bir polisle veya bekçiyle hiç bir husumetim olmadı neden bu arkadaş 2.defa yakalandı eminim yine maskesiz aylak aylak geziyordu ve bu kadarınada pes doğrusu
    Cevapla
  • halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    haddini bil karamollaoğlu senin kapasiten belli çapsız çapsız konuşmalarından
    Cevapla
  • Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatandas kendine gel !!
    Cevapla
  • Devlet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimi. Savunuyorsun devlet sana hesapmi verecek bu ahmak daha bir kaç. Hafta önce polisle. Tartişti şimdi bekçi. Sen çekiyon
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bi ucu sanamı dokundu?? Bu adamı daha önce haberlerde davranış şeklini görmüştük. Ukalanın biri. Kendini bi nane zannediyor. Ne demek yani Polislerin dahi daha önce ceza yazamadıkları.
    Cevapla
  • 03 afyonlu 3 yıl önce Şikayet Et
    savcılarımız serbest bırakırsa bu ve bunun gibi külhanbeyli çok olur...
    Cevapla
  • Hesap 3 yıl önce Şikayet Et
    Askeri ‘ni ,polisini ,bekçisini tehdit eden bu yer faresi biraz fazla yüz almış . Bu hareketi başka ülkede yapsa bir parkta arabanın içinde bayılmış bulurlar .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR