Kanal7 Haber Müdürü Semanur Yaman'dan veda mesajı

Kanal7 Haber Müdürü Semanur Sönmez Yaman duygulandıran bir veda mesajıyla 26 yıllık Kanal7 serüvenine son verdiğini duyurdu. Kanal7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman, Semanur Yaman'a katkılarından dolayı bir hediye takdim etti.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2020 01:34 GÜNCELLEME 24.12.2020 10:29 GÜNCEL
Kanal7 Haber Müdürü Semanur Yaman'dan veda mesajı
Kanal7 Haber Müdürü Semanur Yaman'dan veda mesajı

Kanal7 Haber Müdürü Semanur Sönmez Yaman duygulandıran bir veda mesajıyla 26 yıllık Kanal7 serüvenine son verdiğini duyurdu.

 

19 yaşında bir üniversite öğrencisiyken muhabir olarak göreve başladığını ifade eden Yaman, uzun yıllar birlikte mesai yaptığı yöneticileri ve arkadaşları ile vedalaştı. Kanal7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman da kuruma katkılarından dolayı Yaman'a teşekkür ederken, bir hediye takdim etti.

Semanur Yaman'dan duygusal veda...

 

 

''Veda zamanı geldi. 19 yaşında bir üniversite öğrencisiydim, henüz test yayını yapan Kanal 7 Haber merkezinde muhabirliğe başladığımda...

Ömrümün hatırı sayılır bir kısmını (dile kolay 26 yıl 4 ay) Kanal 7 ailesinin bir ferdi olarak geçirdim. Haber buldum, yazdım, çektim, seslendirdim, yönettim, redakte ettim, sundum...

Yazsam roman olacak acı tatlı binlerce anı ve tecrübeyle, evim gibi gördüğüm Kanal 7 Medya grubundan ayrılıp "Kanal 7'den yolu geçenler kervanına" katılıyorum artık... Süre bu kadar uzun olunca helalleşmek daha da önem kazanıyor.

Kırdığım, incittiğim, maddi manevi hakkına girdiğim herkesten helallik istiyorum. Varsa benden yana da helal olsun. Geride hoş bir seda bırakabildiysem ne mutlu...Allah'a emanet olun…''

KANAL7 MEDYA GRUBU BAŞKANI ZEKERİYA KARAMAN KATKILARINDAN DOLAYI YAMAN'A HEDİYE TAKDİMİNDE BULUNDU

Kanal 7'den yolu geçenler kervanına katılan mesai arkadaşımız Semanur Sönmez Yaman'a yolun açık olsun diyor, yeni iş hayatında başarılar diliyoruz.

KAYNAK : haber7
YORUMLAR 3
  • Muharrem 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah ters bir şey yoktur, çok başarılı bir hanımefendi idi. Allah, yolunu açık eylesin.
    Cevapla
  • DUMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Yolun bahtın açık olsun.Senin gibi nur yüzlü insanları ekranlarda görmek bizlerede nasip oldu.Bundan sonraki yaşamında başarılar.
    Cevapla
  • Ekrem 3 yıl önce Şikayet Et
    bir fiil aynı kurumda çalışmak güçtür. maşaallah.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR