Antalya'da kan donduran görüntü! Sular çekilince ortaya çıktı

Antalya’da 4 gündür kayıp olan 20 yaşındaki gencin cansız bedeni, 50 metre derinliğindeki bir obrukta su çekilince bulundu. Ağzında maske bulunan cesedi itfaiye, 2 saat süren bir çalışmayla çıkardı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2020 13:30 GÜNCELLEME 24.12.2020 13:32 GÜNCEL
Antalya'da kan donduran görüntü! Sular çekilince ortaya çıktı
Antalya'da kan donduran görüntü! Sular çekilince ortaya çıktı

Olay, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi, Kadın Yarı mevkiinde meydana geldi. Park alanına yürümeye gelen vatandaşlar, obruk şeklindeki bir çukurun dibinde ceset fark etti.

 

 



CESEDİ ÇIKARMAK İÇİN MAKARALI SİSTEM KURULDU

Vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kadın Yarı’nın yürüyüş yapılan bölgesine inen polis, cesedin ulaşılamayacak kadar derinlikte olması nedeniyle itfaiyeden destek istedi. İtfaiye yaklaşık 50 metre derinliği bulunan obruğa inmek için makaralı halat sistemi kurdu.

 

 

Gerekli hazırlıkların yapılmasının ardından bir itfaiye eri iple obruğun tabanına indi. Bu sırada yar içinde akan suyun seviyesi de yükseldi ve cesedin bir bölümü su içinde kaldı. İtfaiye eri su içinde kalan cesedi güvenli bölgeye çekti. Ağzında maske bulunan cesedi yukarı çıkarmak için kaşık sedye obruğa indirildi. İtfaiye erinin sedyeye aldığı ceset yukarıdaki ekipleri tarafından çekildi.



ADLİ TIP KURUMU MORGU'NA KALDIRILDI

Savcılık ve olay yeri ekipleri tarafından yapılan incelemede cesedin 20 yaşındaki Muhammet Emin Kılıçoğlu’na ait olduğu belirlendi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Kılıçoğlu’nun 4 gündür kayıp olarak arandığı öğrenildi. Cesedin ise obruktaki suyun çekilmesi nedeniyle ortaya çıktığı tahmin edildi.

Kılıçoğlu’nun cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ekiplerin çalışmasını vatandaşlar ise meraklı gözlerle izledi.

YORUMLAR 5
  • Sanem kara bulut 3 yıl önce Şikayet Et
    Haper
    Cevapla
  • Betül 3 yıl önce Şikayet Et
    İntihar edecek adam neden maske taksın
    Cevapla
  • Hatice 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmetiyle merhametiyle muamele etsin inşallah ne acı Bi son ismi evet çok güzel
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam ölürken bile maske takmış...biraz düşünün
    Cevapla
  • Bilal Ammar 3 yıl önce Şikayet Et
    İsmi de çok güzel inşallah müslüman bir gençtir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR