İletişim Başkanı Altun'dan CHP'li Bingöl'e: İftiralarınızla bizi sindiremezsiniz

CHP Milletvekili Tekin Bingöl'ün İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a Twitter'dan yaptığı sataşmaya Altun'dan cevap gecikmedi. Görevinin kamuoyunu bilgilendirmek olduğunu belirten Altun, 'İftiralarınızla bizi sindiremezsiniz' yanıtını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2020 18:24 GÜNCELLEME 24.12.2020 18:26 GÜNCEL
İletişim Başkanı Altun'dan CHP'li Bingöl'e: İftiralarınızla bizi sindiremezsiniz
İletişim Başkanı Altun'dan CHP'li Bingöl'e: İftiralarınızla bizi sindiremezsiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında "Uyuşturucu ticareti yapan adamdan vergi alacaksın, organ ticareti yapandan vergi alacaksın, kara para ile devleti dolandıranlardan vergi alacaksın" açıklamasına eleştiriler gecikmedi.

 

'Bu önerinin TBMM çatısı altında gündeme getirilmesini yadırgıyoruz'

 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini şu şekilde değerlendirdi:

"Bu öneriyi anlamakta zorlanıyoruz. CHP'nin uyuşturucu ticareti, organ kaçakçılığı ve kara para aklama suçları ile mücadeleden vazgeçilmesi yönündeki önerisini kabul etmiyoruz. Bu öneriyi anlamakta zorlanıyor, bu önerinin TBMM çatısı altında gündeme getirilmesini yadırgıyoruz."

ALTUN'DAN BİNGÖL'ÜN ELEŞTİRİSİNE YANIT: İFTİRALARINIZLA BİZİ SİNDİREMEZSİNİZ

Altun'un twitini alıntılayan CHP Milletvekili Tekin Bingöl ise "Sorması ayıp siz kimsiniz. Atanmış bürokrat siyasete ayar veriyor" mesajını paylaştı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP'li Bingöl'ün eleştirisine, "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanıyım. Görevim, içeride ve dışarıda kamuoyunu doğru bilgilendirmektir" karşılığını verdi. 

"İftiralarınızla bizi sindiremezsiniz" diyen Altun, CHP Parti Meclisi üyesi de olan Tekin Bingöl'e yeni hükumet sistemini öğrenme tavsiyesinde de bulundu. 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    çoçuklarınızı chp genel merkezi il ilçe belde köy başkanlıklarınızdan uzak tutunuz..bunun için tvlerde uyarıcı kamu spotları yayınlanmalı...
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kadar tacizciyi tecavüzcüyü hırsızı katili terörist savunan yüzsüz bir topluluk göremezsiniz.Utanmazlar hesap verecekleri yerde hadsizce hesap sormaya kalkıyor
    Cevapla
  • Çaldıran.....1514 3 yıl önce Şikayet Et
    Utanmıyorsunuz bu yaşta iftira atmayı ; Ama yeri gelince İnananlara utanmaz dersiniz.....
    Cevapla
  • Malazgirt...71 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah ; bunlara O Saray'a girmeyi nasip etmez inşallah...
    Cevapla
  • ustun recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Pandemiydi, global ekonomik krizdi, bölgesel sorunlardı vs..bunlar yetmiyor bir de bu lüzumsuz Chp avanesiyle uğraş, faydaları yok zararları çok..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR