Çıkmaza giren PKK'nın yeni oyunu deşifre oldu!

Terörle mücadeleye yönelik operasyonlarla iyice köşeye sıkışan ve örgüte katılım sayısı yıldan yıla düşen PKK, paravan olarak kullandığı örgüte müzahir gruplar üzerinden sahte eylemleri sahipleniyor. Örgüt bu yolla varlığını sürdürmeye çalışırken, örgüt içinde huzursuz olan teröristlerde bir arada tutulmak isteniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2021 16:29 GÜNCELLEME 04.01.2021 16:29 GÜNCEL
Çıkmaza giren PKK'nın yeni oyunu deşifre oldu!
Çıkmaza giren PKK'nın yeni oyunu deşifre oldu!

1 Ocak ila 31 Aralık 2020 tarihleri arasında ülke genelinde meydana gelen; 1262 olay ve eylem terör örgütüyle iltisaklı yayın yapan internet siteleri üzerinden, Ateşin Çocukları, Halkların Birleşik Devrim Harekatı (HBDH), Sakine Cansız intikam birimi, Ronahi Boton intikam birimi, YPS intikam birlikleri gibi örgüte müzahir paravan gruplarca sahiplenildi.

 

Söz konusu olaylardan ve eylemlerden; 632’sinin ev, fabrika, işyeri, depo, AVM, okul, tarla, orman, 487’sinin otobüs, metrobüs, iş makinası, yat, trafo yangını ile havai fişek atma yazılama, pankart asma, 143’ünün güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirilen saldırı olayları olduğu tespit edildi.

403'ÜNÜN BAĞLANTISI YOK!

 

Terör örgütü tarafından üstlenilen bu eylemler incelendiğinde, 829 olayın hiç gerçekleşmediği, 403 olayın meydana gelmekle birlikte terör örgütü ile bağlantısının bulunmadığı, 25 olayın ise terör örgütü ve sempatizanları tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıktı. 5 olayın ise örgüt bağlantısı olup, olmadığı araştırılıyor.

Eylemlere karışan ve PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması içerisinde faaliyet yürüten 49 şahıstan 47’si yakalanarak gözaltına alınırken, bu şahıslardan 17’si tutuklandı.

YORUMLAR 2
  • Murat Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    PKK israile mıntıka temizliği ile görevlendirilen abd ve avrupa destekli bir örgüttür...Sonu yaklaşıyor çünkü her iki tarafta da para azaldı. Körfez ülkelerinin sponsor olmasını istiyorlar fakat onlar da bir yere kadar çünkü Türkiye nin karşı koyma gücü çok arttı. Dolayısıyla pkk bitti bitecek. Bütün ümitleri hdp, oyüzden iyi parti bile hdp ile işbirliğine zorlanıyor biden tarafından... GÜLÜNÇ HALDELER
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ormanları isyerlerini ve fabrikaları yakan bu it sürüsü icin İDAM lütfen
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR