Numan Kurtulmuş: Zihinlerinde hala darbe özlemi olan bağnazlar!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 'Millete rağmen söz söyleyecek ve karar verecek hiçbir beşeri güç yoktur. Eski Türkiye özleminde olan bu darbe heveslilerini sözde değil, özde demokrat olmaya davet ediyoruz.' ifadesini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2021 21:06 GÜNCELLEME 04.01.2021 21:20 GÜNCEL
Numan Kurtulmuş: Zihinlerinde hala darbe özlemi olan bağnazlar!
Numan Kurtulmuş: Zihinlerinde hala darbe özlemi olan bağnazlar!

Kurtulmuş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, darbeye yönelik yapılan açıklamaları değerlendirdi.

"Zihinlerinde hala darbe özlemi olan bağnazlar! Türkiye'nin göz bebeği Silahlı Kuvvetlerini vesayet merkezi görenler!" ifadelerini kullanan Kurtulmuş, paylaşımında şunları kaydetti:

 

 

"Sizin hayallerinizi darbeler süslese de aziz milletimiz kesinlikle buna izin vermeyecektir. Hiç kimse Türkiye'nin gündemine bir daha asla darbeyi sokmaya çalışmasın! Bu memlekette yegane hakem de hakim de aziz milletimizdir. Millete rağmen söz söyleyecek ve karar verecek hiçbir beşeri güç yoktur. Eski Türkiye özleminde olan bu darbe heveslilerini sözde değil, özde demokrat olmaya davet ediyoruz. Aziz milletimizin kendi iradesiyle seçtiği Cumhurbaşkanımıza ve iktidara dil uzatmayı bırakın. Millet iradesine saygı gösterin. Demokrasiyi içinize sindirin."

KAYNAK : AA
YORUMLAR 2
  • net 3 yıl önce Şikayet Et
    İBB seöimlerinde olduğu gii seçim kurulları ile ayak oyunu çeirebilirler. Millet ittifakında çok gözlemci ar. umhur ittifakında az olacak. Seçim güvenliği için ittifak bazında gözlemci bulundurma konusuna bakılmalı.
    Cevapla
  • Celalettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu darbe sevdalıları Kendi kendilerini yiyip bitirecekler İnşallah.Eski Türkiye yok...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR