Yatağında ölü bulunmuştu! Katili dövmesi ele verdi

Denizli'de 22 yaşındaki Aleyna Yurtkölesi yatağında ölü halde bulunmuştu. Ekiplerin inceledikleri kameralar sonucunda maktülün eski sevgilisinin binadan çıktığı görüldü. Boynundaki Arapça yazılı dövmeyle tespit edilen zanlı, ifadesinde suçunu itiraf ederek barışmak için gittiği evde tartışma çıkınca, genç kadını boğarak öldürdüğünü söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.01.2021 17:30 GÜNCELLEME 10.01.2021 17:31 GÜNCEL
Yatağında ölü bulunmuştu! Katili dövmesi ele verdi
Yatağında ölü bulunmuştu! Katili dövmesi ele verdi

Yunus Emre Mahallesi 6422 Sokak'taki apart dairesinde yalnız yaşayan Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Aleyna Yurtkölesi'nden (22) haber alamayan yakınları, dün durumu polise bildirdi. Eve gelen polis ekipleri, kapıyı çilingir yardımıyla açıp, girdikleri evde Yurtkölesi'ni yatağında hareketsiz yatarken buldu.

 

 

Aleyna Yurtkölesi

KAMERA KAYITLARINI KONTROL ETTİLER

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Yurtkölesi'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekibi, evde detaylı inceleme yaptı, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını kontrol etti. Vücudunda yara ya da darp izine rastlanmayan Aleyna Yurtkölesi'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Shayan Kheyrian

BOYNUNDAKİ DÖVME ELE VERDİ

Yurtkölesi'nin otopsisinde, boğulmaya bağlı olarak yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ekipleri, apartmanın çevresindeki güvenlik kameralarını inceledi. Kayıtlarda, yüzünü maskeyle kapatan şüpheli bir kişinin binaya girip, çıktığını tespit etti. Yapılan incelemede, bu kişinin boynunda Arapça yazılı bir dövme bulunduğu görüldü. Şüphelinin, Yurtkölesi'nin eski sevgilisi İran uyruklu Shayan Kheyrian (25) olduğu belirlendi. Şüpheli Kheyrian, polis tarafından kaldığı evde yakalanarak gözaltına alındı.

Shayan Kheyrian

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Kheyrian, polisteki ifadesinde Yurtkölesi'nin eski sevgilisi olduğunu, bir süre önce ayrıldıklarını, barışmak için eve gittiğini söyledi. Kheyrian, Yurtkölesi'nin barışmak istememesi üzerine çıkan tartışma sonucu, boğazını sıkarak öldürdüğünü itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kheyrian, tutuklandı.

Aleyna Yurtkölesi

YORUMLAR 39 TÜMÜ
  • Modalı 3 yıl önce Şikayet Et
    mandık olarak mandıklı bir olay.maktulün ebeveynlerine ağır bir fatura.Kimki her türlü gayrımeşruyu normal görür neticesi chp gibi olur.Alın size sonsuz özgürlük çağdaşlık laiklik.
    Cevapla
  • Kasim 3 yıl önce Şikayet Et
    Alın size özgürlük
    Cevapla
  • Mardinli Nesrin 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam
    Cevapla
  • Hasan Günver 3 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı uyruklu erkekleri ülkemize sokmamalıyız
    Cevapla
  • gral 3 yıl önce Şikayet Et
    sadece kadınlar gelsin diyorsun.ilginç
    Cevapla
  • Nazım Zengin 3 yıl önce Şikayet Et
    Zihinlerimizi ve yaşantımızı Allah'ın belirlediği sınırlara çekmeden bu sorunlar düzelmez. Kişisel özgürlük, batı tarzı yaşam, vıcık vıcık ilişkiler yolunda mezhepleri(!) genişlettiğiniz an mutlaka başınıza bir şeyler gelir. Allah ölen kızın ailesine sabır versin. Kızlarımıza ve erkeklerimize de Allah akıl ve iman nasip etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR