KPSS 2020/2 tercih sonuçları açıklandı? ÖSYM KPSS tercih sonuç sorgulama!

KPSS 2020/2 tercih sonuçları açıklandı. KPSS tercihlerini tamamlayan adaylar merakla sonuçların açıklanmasını bekliyordu. Beklenen haber ÖSYM’den geldi. İşte 2020 KPSS tercih sonuç ekranı

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2021 12:02 GÜNCELLEME 14.01.2021 12:03 GÜNCEL
KPSS 2020/2 tercih sonuçları açıklandı? ÖSYM KPSS tercih sonuç sorgulama!
KPSS 2020/2 tercih sonuçları açıklandı? ÖSYM KPSS tercih sonuç sorgulama!

Milyonlarca öğrenci tarafından merakla beklenen KPSS 2020/2 tercih sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevlendirilmek üzere ilk adımı atan adaylar KPSS 2020/2 tercihlerini yapmıştı. Şimdi ise adayların yaptığı tercihlere ilişkine sonuçlar ÖSYM’nin remi internet site üzerinden duyuruldu. İşte Sonuç ekranı

 

KPSS 2020/2 TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI!

KPSS 2020/2 tercih sonuçları ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı. Sonuçlara aşağıdaki tercih sonuç ekranı linkine tıklayarak TC kimlik numarası ve aday şifreniz ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

KPSS 2020/2 TERCİH SONUÇ SORGULAMA EKRANI!

 

YERLEŞTİRME NASIL YAPILDI?

Kılavuzda yer alan kadro ve pozisyonlara yerleştirme, ÖSYM tarafından merkezi olarak yapılacaktır.

Yerleştirme işlemlerinde aynı puanı alan adaylar arasından mezuniyet tarihi itibarıyla önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır.

Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyindeki kadro ve pozisyonlara yerleştirme yapılırken ÖSYM’ce sınava girilen öğrenim düzeyi, cinsiyet, mezun olunan program/alan ile kadro ve pozisyonlar için aranan nitelikler arasındaki tutarlılık kontrol edilecek bunlardan birinde bile bir tutarsızlık tespit edildiği takdirde söz konusu tercih iptal edilecektir.

YORUMLAR 2
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yapılır
    Cevapla
  • csdfa 3 yıl önce Şikayet Et
    süresi 7 ocak da sondu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR