Diyarbakır'ın 106 bin nüfuslu Sur ilçesinde pozitif vaka sıfırlandı

Diyarbakır'ın Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, 106 bin nüfuslu ilçede uzun bir aradan sonra günlük koronavirüs vaka tablosunda sıfıra ulaşıldığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.01.2021 10:15 GÜNCELLEME 13.01.2021 10:15 GÜNCEL
Diyarbakır'ın 106 bin nüfuslu Sur ilçesinde pozitif vaka sıfırlandı
Diyarbakır'ın 106 bin nüfuslu Sur ilçesinde pozitif vaka sıfırlandı

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta içi saat 21.00'den sonra hafta sonu da tam gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları, Diyarbakır'da olumlu sonuç vermeye devam ediyor. Kent genelinde vaka oranı, yüzde 70 gerilerken, yoğun bakım servislerinde doluluk oranı da yüzde 29'a düştü. Kentin merkez ilçesi ve 106 bin nüfuslu Sur'da günlük pozitif vaka sayısı sıfırlandı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Uzun bir aradan sonra Covid-19 günlük pozitif vaka sayısında Sur ilçesi için sıfır rakamına ulaştık. Çok şükür. Emeği geçen filyasyon ekiplerine, İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına, jandarma, emniyet, zabıta, muhtar, imam ve öğretmenlerimiz ile vatandaşlarımıza teşekkürler" dedi. 

 

 

YORUMLAR 2
  • GÖRELE 3 yıl önce Şikayet Et
    Darısı diğer illerin başına başta İstanbul olmak üzere
    Cevapla
  • d bakir 3 yıl önce Şikayet Et
    tirin tirin kim diyor mehalelerde hic gezdinizmi cadede gec hasta varmi yokmu sokalardan bir gun bir denetim yapildimi yok vakalar var
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR