Toplu taşımada HES kodu için son gün kuyruğu

İstanbul'da toplu taşıma için kullanılan İstanbulkart'lara koronavirüs tedbirleri kapsamında yarından itibaren HES kodu zorunluluğu getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2021 15:00 GÜNCELLEME 14.01.2021 17:15 GÜNCEL
Toplu taşımada HES kodu için son gün kuyruğu
Toplu taşımada HES kodu için son gün kuyruğu

Avcılar'daki İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa önündeki İstanbulkart Başvuru Merkezi'nde sabah erken saatlerde başlayan HES kodu ile toplu taşıma kartlarını eşleştirme çalışmalarında gün boyu kuyruk eksik olmadı. Kuyruk uzunluğu zaman zaman 700 metreye kadar ulaştı. Aralarında yabancıların da bulunduğu çok sayıda kişi sıraya girerken, 'Sosyal mesafe' kuralı da hiçe sayıldı.

 

 

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • hüsam 3 yıl önce Şikayet Et
    iyide internetten yapılabiliyor neden kuyruk oluyor anlamadım evden yapsanıza 1 dk bile sürmüyor
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    otobüse bindiğm zaman bazı koltukların üstüne -güvenli mesafe için boş bırakın,oturmak yasak- yazıları asılmış,ayrıda ayakta yolcu için yerde duracakları güvenli yerler işaretlenmiş. ama boşuna...yasak yazılı yerlerde de doluyor,ayakta yolcular tarafından güvenli mesafe diye birşey olmuyor.
    Cevapla
  • efgan 3 yıl önce Şikayet Et
    Her şey çok güzel oluyor demi Eko. oraya 10 tane daha kayıt çadırı koydursan olmazmıydı ama nerdeeee onun derdi Uludağ da 30 cm kar yağmış nasıl kaytarıp da tatil yapsam acaba.
    Cevapla
  • vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    ibb önce ulaşım için seferleri arttırsın araç sayılarını attırsın trafiği nasıl çözerim diye uğrassın yok ama tatil nerde başkan orda
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Koy 50 tane çadır, koy 50 tane üniversite öğrencisi, hem vatandaş işini hemen halletsin, hem öğrenciye harçlık olsun. Virüs tedbiri için virüs yayıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR