Engelli gence arkadaşlarından tepki çeken şaka!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir grup genç, engelli arkadaşlarını koluna taktıkları kelepçe ile kamyonete bağlayıp, yürüttü. Gençler, kendi aralarında şakalaştıkları o anların görüntülerini sosyal medyada paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.01.2021 14:29 GÜNCELLEME 16.01.2021 20:58 GÜNCEL
Engelli gence arkadaşlarından tepki çeken şaka!
Engelli gence arkadaşlarından tepki çeken şaka!

Olay, Adapazarı ilçesi Güneşler Mahallesi Setaltı Caddesi’nde meydana geldi. Bir grup genç, engelli Ö.S.’nin koluna kelepçe takıp, kamyonetin kasasına bağladı. Kamyonet birkaç metre ilerlerken, engelli genç de hızla yürümek zorunda kaldı.

 

Kamyonetin durmasıyla kelepçeden kurtulan gence çevredekiler sarılarak güldü. Gençler o anları cep telefonuyla kayda alıp, sosyal medyadan paylaştı.

 

6 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir grup genç, yüzde 50 zihinsel engelli Ö.S.’yi (32) kelepçe ile kamyonete bağlayarak yürüttü. Haberleri gören baba Ş.S. emniyete giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine polis ekipleri, engelli gence kelepçe takıp, kamyoneti hareket ettiren 6 kişiyi ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirdi. E.K., G.K., S.Ç., H.Ç., Y.T. ve A.T. hakkında, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçundan işlem başlatıldı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • memo 76 3 yıl önce Şikayet Et
    İbret almaları gerekirken dalga konusu yapmak ne kadar acı
    Cevapla
  • Velid 3 yıl önce Şikayet Et
    Özürlü insanlara bu adiliği, alçaklığı reva gören, bununla da eğlendiğini düşünenler insan olamaz. acizlik, eksiklik, karaktersizlik gibi kavramlar bu insan hurdalarını tanımlamaya yetmiyor.
    Cevapla
  • i.çengel 3 yıl önce Şikayet Et
    bu şakayı yapanlar ibretlik ceza almalı böyle bir şakanın affı olmaz.
    Cevapla
  • İsrafil ÇENGEL 3 yıl önce Şikayet Et
    böyle acımasız şaka olmaz yazıklar olsun
    Cevapla
  • ucrun 3 yıl önce Şikayet Et
    maalesef yetişen nesil dindar değil kindar yetişiyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR