Skandal görüntülerle ilgili Bakanlık harekete geçti

Son Dakika haberi; Hazır döner paketleyen iki çalışanın maske kullanmadan etlerle oynadıkları görüntüler büyük tepki çekmişti. Tarım ve Orman Bakanlığı 'Tik Tok üzerinden yapılan paylaşım sonucu, toplumda infiali neden olan Kırklareli'ndeki söz konusu işletme tespit edilmiş, denetimler yapılmış ve Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur'. açıklamasını yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2021 19:51 GÜNCELLEME 21.01.2021 20:04 GÜNCEL
Skandal görüntülerle ilgili Bakanlık harekete geçti
Skandal görüntülerle ilgili Bakanlık harekete geçti

Sosyal medyada dolaşıma giren bir video, görenleri şaşkına çevirdi. TikTok uygulamasına video çekip yükleyen hazır dönem işletmesi çalışan 2 kişinin, müziğe eşlik ederken, maskesiz bir şekilde paketleme yaptığı görüldü.

Görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan bir kullanıcı, "Bir hazır döner işletmesinde çekilmiş bu videoda dönerlerin paketlere dolum yapıldığı süreçte yaşananlar görünüyor. Rezillik, iğrençlik. En ağır ceza verilmediği sürece bu TikTok rezaletleri bitmez. Bu adamlara ayrı ağır bir ceza, işletmeye de ayrı ağır bir ceza vereceksiniz ki işletme sahibi her türlü işletmesini böyle başıboş adamlara bırakmaya korkacak" ifadelerini kullandı.

TEPKİ TOPLADI

Çok sayıda kullanıcı, paylaşımın altına tepkisini dile getirdi. Bir kullanıcı, "Önlük diye üstüne geçirdiği çöp poşeti, o iğrenç ağzına sürdüğü gıda... Neresinden tutsanız rezillik, gerçekten midem bulandı" ifadelerini kullandı.

BAKANLIK'TAN AÇIKLAMA

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Tik Tok üzerinden yapılan paylaşım sonucu, toplumda infiali neden olan Kırklarelindeki söz konusu işletme tespit edilmiş, denetimler yapılmış, 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında gerekli cezai işlemler uygulanmış ve Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur." ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Şems 3 yıl önce Şikayet Et
    Nooldu raks ediyordun şimdi iş ararken raks edersin.
    Cevapla
  • ASİLZADELER 3 yıl önce Şikayet Et
    Mide bulandırıcı, sirkler eğitemediğini beslemez,
    Cevapla
  • yangelyat 3 yıl önce Şikayet Et
    sosyal medyaya düşmese yetkililer uyumaya devam edecek her alanda ülke böyle.
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc ıslah etsin inşaAllah amiiiin Belalarını versin
    Cevapla
  • trabzona 3 saat 3 yıl önce Şikayet Et
    ulan ıslah mı etsin bela mı versin karar ver
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Hun Göktürk Selçuklu Osmanlı ve nice devlet medeniyet in en üst seviyesine çıktık.Su geldiğimiz hale bak yüzyılda maymundan halliceyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR