CHP'li ilçe başkanının tecavüz ettiği kadından inanılmaz açıklamalar

Antalya'da CHP'li Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız'ın kendisine tecavüz ettiğini ve hamile kaldığını, çocuğu düşürmesi için birçok kez dayak yediğini açıklayan Nuran Y., yaşadıkları inanılmaz anları anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2021 13:40 GÜNCELLEME 27.01.2021 20:35 GÜNCEL
CHP'li ilçe başkanının tecavüz ettiği kadından inanılmaz açıklamalar
CHP'li ilçe başkanının tecavüz ettiği kadından inanılmaz açıklamalar

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız'ın kendisine tecavüz ettiğini, hamile kaldığını ve çocuğunu düşürdüğünü iddia eden parti üyesi 39 yaşındaki Nuran Y., Sabah'a yaptığı açıklamada, CHP'nin bir üye kadın olarak kendisine sahip çıkmadığını söyledi. Tecavüz mağduru kadın, "Ailem, Kılıçdaroğlu'na uğradığım saldırıyıı tümüyle anlatan bir dosya götürdü. Bir cevap alamadık. Partinin il yönetimine defalarca dilekçe verdim. Oradan da sonuç alamadım. Yıllardır üyesi olduğum partim bana sahip çıkamadı" dedi.

REZİL OLMAYAYIM DİYE DİNİ NİKAHLA EVLENDİM

Türkiye'yi sarsan olayın mağduru Nurcan Y., "Tecavüze uğradıktan sonra adım çıkmasın, rezil olmayayım diye dini nikahla evlendim. O dönemde ailem K.Y. ile olmama çok karşı çıkmıştı. Ama ben dinlemedim. 3-4 yıl boyunca hep oyalandım. Eşinden ayrılmasını istedim onu da kabul etmedi." dedi.

OLUR OLMAZ DÖVERDİ

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız tarafından sık sık darp edildiğini ileri süren Nurcan Y., "Yanıma geldiğinde beni olur olmaz döverdi. Bir keresinde boynumu sıkarak boğmaya çalıştı. Yumruk atıp, kollarımı burkardı. Sonrasında vücudumda morluklar oluşmaya başladı." diye konuştu.

CHP YÖNETİMİ ÜSTÜNÜ ÖRTTÜ

Parti yönetiminin kendisine sahip çıkılmadığını dile getiren mağdur kadın, şöyle devam etti: "Ailem Ankara'ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yaşadıklarımı anlatan bir dosya götürdü. Bir yanıt alamadık. İl yönetimine defalarca dilekçe gönderdim. Oradan da sonuç alamadım. 15 yıldır üyesi olduğum partim bana sahip çıkmadı. 'Alan memnun veren memnun' diyerek yaşananların üstünü örttüler."

GELECEĞİMİ ÇALDILAR

Çok zor zamanlar geçirdiğinden bahseden genç kadın son dakika açıklamalarında "Beni rezil ettiler, geleceğimi çaldılar. Benim onurum, gururum, şerefimi ayaklar altına aldık. Utanıyorum tüm bu yaşananlardan" diyerek isyan etti.

Mağdur kadın, 'zorla cinsel tecavüz, çocuk düşürtme', 'ölümle tehdit' ve 'evlilik vaadiyle parasal çıkar sağlama' suçlamasıyla Kenan Yıldız hakkında dava açmıştı. Hakkındaki iddiaları sorduğumuz CHP Aksu İlçe Başkanı Yıldız, "Ülke zor zamanlardan geçiyor. Böyle bir zamanda bu tür haberlerle anılmak istemiyorum" demişti.

SABAH

YORUMLAR 94 TÜMÜ
  • Ararat 3 yıl önce Şikayet Et
    K.usura bakmayın da 3 yıl beraber ol nikah yap al gulum ver gulum cıkar lar uyumayınca adı tecavuz mu oluyor.... Cok pardon da sımdıye kadar neden sustun ilk gun cıkıp da hakkını aramadın lutfen namusu boyle kirli emeller ıcın kullanmayın namus onur seref bir kadının en temiz duygulardır.... Evli barklı adamla birlikte olmanın adı nedir acaba???
    Cevapla
  • xxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim
    Cevapla
  • yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    sorsan tecavüz başka oy başka derler ve chp ye vermeye devam ederler her türlü chp.
    Cevapla
  • Adanalı 3 yıl önce Şikayet Et
    kendini bukadarda özgür sanma
    Cevapla
  • ŞaH MaT 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP = Cinsellik Hürriyeti Partisi
    Cevapla
  • ŞaH MaT 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek partim sahip çıkmadı ? Adam sahip çıkmış ya. Senin partinin sahip olma anlayışı bu değil mi zaten Önce Deniz Baykal la bir millet vekili birbirine sahip çıktı sonra sahip çıkmalar devam ediyor. İftira atma lütfen partine ayıp yani demi
    Cevapla
  • yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    ahçı bahçıvan misali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR