Son dakika: 28 Ocak koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 28 Ocak koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 173 bin 210 Kovid-19 testi yapıldı, 7 bin 279 kişinin testi pozitif çıktı, 129 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 1751 oldu, 8 bin 902 kişinin Kovid-19 tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 2 milyon 340 bin 216'ya yükseldi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.01.2021 21:04 GÜNCELLEME 28.01.2021 21:10 GÜNCEL
Son dakika: 28 Ocak koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 28 Ocak koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 129 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 25 bin 605’e yükseldi. Toplamda 29 milyon 181 bin 125 test yapıldı. Bugün yapılan 173 bin 210 testten, 7 bin 279 yeni vaka sayısı, 670 de yeni hasta sayısı olduğu belirtildi.

Dikkat! Dünyanın yeni kabusu mutasyonlu virüsün belirtileri açıklandı!

Toplam vaka sayısının 2 milyon 457 bin 118 olduğu, bugün iyileşen 8 bin 902 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısının 2 milyon 340 bin 216’e yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 4,7, ağır hasta sayısının ise 1 bin 751 olduğu açıklandı.



BAKAN KOCA: DURUMUN CİDDİYETİNİ GÖRMEZDEN GELEMEYİZ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün tespit edilen Kovid-19 vaka sayısının 7 bin 279 olduğuna dikkati çekerek, "Durumun ciddiyetini görmezden gelemeyiz. Aşı programının selameti açısından da tedbirlere ve kısıtlamalara uymalıyız." ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 28 Ocak koronavirüs tablosuna ilşkin yaptığı açıklamada, ''Bugün tespit edilen vaka sayısı 7.279 kişi. Durumun ciddiyetini görmezden gelemeyiz. Aşı programının selameti açısından da tedbirlere ve kısıtlamalara uymalıyız. Büyük emek ve zahmetlerle elde ettiğimiz kontrolü riske atmamalıyız.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    Yasaklar Mart 15 e kadar devam etmelidir
    Cevapla
  • Emine.yazar 3 yıl önce Şikayet Et
    Koronanın Yeni Dünya dizaynı için,Küresel çapta bir oyun ve komplo olduğunu hala anlamadınız mı hala vaka vaka Corona deyip duruyorsunuz gerçekten anlaşılır gibi değil bu kadar da kör olmamak lazım tv.izlemeyi bırakın artık.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Covid 19 da Avrupa diğer ülkeler ozon tedavisi uyguluyor başarılı da oluyorlar. Yüzde yüz başarılı mı hayır ama aşı da yüzde yüz başarılı değil ama uygulanıyor. Sadece oksijen vererek tedavi yapılmaz. Hastanelerin ismi eğitim be araştırma..Ama oksijen dışında birşey verilmiyor ve denenmiyor
    Cevapla
  • ÖTE TARAFTAN 3 yıl önce Şikayet Et
    İster inanılsın ister inanılmasın;;;……,,,,Modacılar bu sene YAZIN,,,,,,,,SAHİLLERDE,,,,bahaRLIK yazlık,KIŞLIK GİYSİLERDE,, ,,,,XXLARGE MODASI BAŞLATALIM DİYORLARMIŞ…ABD GİBİ,,,,,,,YEMEK GÜZELDİR,,,,kendinle mutlu ol,,,standları açalım DİYORLARMIŞ…. Obezite moda alemine de girmiş deniliyor..
    Cevapla
  • ÖTE TARAFTAN 3 yıl önce Şikayet Et
    İNSANLAR OBEZLEŞTİ,,,NE DENİRSE DENSİN::::::::::::::::: RECEP AKDAĞ, MÜEZZİNOĞLU DÖNEMLERİNDE,,,obezite ile mücadele vardı……başarılar elde edilmişti…ki;……KISITLAMALARLA İNSANLAR,,,EVDEN ÇIKMAMAYA ALIŞTI,,,,ve spor yaparkenki gibi ,,gezerkenki gibi yemeğe başladı….herkes cips kola halinde,haftasonu KURUYEMİŞÇİLER DE AÇIK..,,geceler gündüzlere karıştı,,,psikiolojik alarmlar başladı….bilhassa ev hanımları,,çocuklar ve 65 yaşl üzeri için,,,,ASIL Başka riskler bundan sonra…..İNSANLAR KISITLAASIZ SAATLERDE BİLE evde kalmaya meyillendi deniliyor…ÖTE TARAFTAN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR