İlçede biriken 2 metrelik kar hayatı felç etti!

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, çatıların temizlenmesinin ardından biriken ve kalınlığı 2 metreye yaklaşan kar yığınları Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün gönderdiği takviye araçlarla temizlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2021 08:04 GÜNCELLEME 29.01.2021 08:04 GÜNCEL
İlçede biriken 2 metrelik kar hayatı felç etti!
İlçede biriken 2 metrelik kar hayatı felç etti!

Belediye ve karayolları ekiplerinin çalışmasıyla çarşı merkezi ve ara sokaklardaki kar yığınları temizlenerek ilçe dışına taşındı. Karın taşınması havadan dron ile görüntülendi.

Beytüşşebap ilçesinde geçen hafta boyunca etkili olan kar yağışı sonrası çarşı merkezi ve ara sokaklarda biriken kar yığınlarının boyu, çatıların da temizlenmesiyle 2 metreye yaklaştı.

Belediye ekipleri de biriken karları kamyonlarla ilçe dışına taşımaya başladı. Tonlarca ağırlıktaki kar ilçe dışına taşınırken, Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, 3 gün sürmesi beklenen yeni kar yağışı öncesi, belediye ekiplerine takviye amaçlı, kar küreme aracı, kamyon ve kepçe gibi araçları gönderdi. Belediye ve karayolları ekiplerinin çalışmasıyla çarşı merkezi ve ara sokaklardaki kar yığınları temizlenerek ilçe dışına taşındı. Karın taşınması havadan görüntülendi. 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 1
  • YuSuF 3 yıl önce Şikayet Et
    maasallah, Allah'im ulkemizi karsiz yagmursuz birakma yarabbi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR