PttAVM yağ, bakliyat, salça fiyatları belli oldu! PTT ayçiçek yağı fiyatı ne kadar?

Son zamanlarda fiyatı artan ayçiçek yağı, şeker, un, salça, bakliyat vb. gibi ürünlerin satışını daha ucuza yapacağını açıklayan PTT, kendi sitesinde satışa başladı. Peki pttavm fiyatları gerçekten uygun mu?

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2021 07:24 GÜNCELLEME 08.02.2021 07:41 GÜNCEL
PttAVM yağ, bakliyat, salça fiyatları belli oldu! PTT ayçiçek yağı fiyatı ne kadar?
PttAVM yağ, bakliyat, salça fiyatları belli oldu! PTT ayçiçek yağı fiyatı ne kadar?

PTT kendi sitesi olan https://www.pttavm.com/ üzerinden yağ, un, şeker, salça ve bakliyat gibi ürünlerin satışına başladı. Ürünler, Tarım Kredi Kooperatifi markalı olup birçok üründe ücretsiz kargo fırsatı bulunmaktadır. Ayrıca piyasada çok tüketilen markalarında tüm ürünleri de satılmaktadır. Piyasanın altında ürün satışı yapacağını açıklayan PTT’nin fiyat politikası beklentinin biraz altında kaldığı sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Peki pttavm ayçiçek yağı fiyatları ne kadar?

BİM 12 Şubat Aktüel kataloğu! Beyaz eşya, elektronik, züccaciye, tekstil ve bakım ürünlerinde..

 

Pttavm Ayçiçek Yağı Fiyatı Ne Kadar?

Pttavm’de en çok merak edilen ürün, ayçiçek yağı fiyatları oldu. 5 litrelik ayçiçek yağları arasında arama yapıldığında ücretsiz kargo imkanı ile Abalı marka yağın 68,90 liralık fiyat etiketine sahip olduğu görülüyor. Ayrıca en ucuz olan 1 litrelik Orkide ayçiçek yağın fiyatı ise 15,90 lira. 

Pttavm Salça Fiyatları Ne Kadar?

pttavm üzerinde yer alan Öncü marka 1650 Gr. domates salçası 25,87 lira etiketi ve ücretli kargo seçeneği ile indirimde olduğu görülüyor. Yine salça kategorisi arasında yer alan AKFA marka 420 Gr. salçanın fiyatı ücretsiz kargo imkanı ile 6,30 lira.

Ürünlerin Siparişi Nasıl Verilir?

PTT'nin gıda ürünlerinden satın almak için pttavm.com sitesine giriş yapın. Buradan arama bölümüne aradığınız gıda ürününü (nohut, fasülye, bal, ayçiçek yağı, zeytin, salça vb.) yazarak bulabilirsiniz. 

SİPARİŞ İÇİN TIKLAYINIZ!

PTT Çalışma Saatleri

PTT şubeleri sabah 8.30'dan 12.30'a kadar açıktır. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT GENEL MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI!

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten tarafından yapılan açıklamada, PttAVM'nin sadece bugün değil, kurulduğundan bu yana vatandaşlara ürün seçeneklerinin uygun fiyat politikası ile sunulduğu savunuldu.

Açıklamada, PttAVM'nin yaklaşık iki yıldır gıda dahil birçok temel ihtiyaç maddesinin pttavm.com üzerinden vatandaşlara uygun fiyat politikasıyla ürün alma imkanı sağlayan bir platform olarak görev yapmayı sürdürdüğü ifade edildi.

“VATANDAŞLARI KORUMAK İÇİN ÇEŞİTLİLİK ARTIRILDI”

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, aşırı artan gıda fiyatlarına karşı vatandaşları korumak için PttAVM'den sunulan ürünlerin çeşitliliğinin artırıldığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları, Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızın desteği ile ülkemiz için sorumluluğumuzu yerine getireceğiz” dedi. PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten açıklamada şu ifadeleri kullandı:

*Türkiye'nin yerli ve millî E-Ticaret Platformu PttAVM olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, ekonomik fiyatlarla karşılamaları adına var gücümüzle çalışmaktayız ve bu durumu ülkemizin ekonomisine katkı sağlamaya yönelik görev ve sorumluluk olarak kabul etmekteyiz.

*Özellikle temel gıda ihtiyaçlarının karşılanması için Tarım Kredi Kooperatifleri, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Atatürk Orman Çiftliği ürünlerini her zaman olduğu gibi indirimli fiyatlarla halkımızla buluşturmaktayız.

YORUMLAR 221 TÜMÜ
  • ismet 3 yıl önce Şikayet Et
    3 kilo çekirdekten 1 litre yağ çıkar 8 tl maliyet 2 tlde nakliye ambalaj bayi kârı yani 5 lt yağ 40 tl sadece maliyet hayal kurmaya gerek yok gıdada ana maliyet mazot mazot mazooot mazot pahalı olunca maliyet artar o lay b u
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    57 tl yapsalardı bari
    Cevapla
  • mehmet can bey 3 yıl önce Şikayet Et
    daha pahalı bende 40 45 tl olacak sanmıştım
    Cevapla
  • Gül 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların ucuz dedikleri bunlarmı marketlerden daha ucuza alıyorduk biz birde diyorlar ki daha ucuza satan olursa suç duyurusunda bulunacağız adamlar sizden ucuza veriyorlardı zaten allahınızdan bulun emi
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bim a101 sok migros ta 59 lira
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR