Ailesi haber alamadı evde yüzü kanlar içinde bulundu

Antalya'da il dışında yaşayan ailesinin D.B.S. adlı genç kızdan uzun süre haber alamaması üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Genç kızın evine giden ekipler, kapıyı kırarak içeri girdiğinde D.B.S.'yi yüzü kanlar içinde buldu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.02.2021 06:14 GÜNCELLEME 02.02.2021 07:28 GÜNCEL
Ailesi haber alamadı evde yüzü kanlar içinde bulundu
Ailesi haber alamadı evde yüzü kanlar içinde bulundu

Olay, saat 18.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi 2817 Sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın 3'üncü katında meydana geldi.

Antalyada tek başına yaşayan D.B.S., şehir dışında yaşayan ailesinin telefonlarına cevap vermeyince, aile durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri D.B.S.'nin kapısını uzun süre çalmasına rağmen cevap alamayınca, savcılıktan alınan izinle itfaiye ekipleri kapıyı kırdı.

YÜZÜ KAN İÇİNDE BULUNDU

İçeri giren ekipler, D.B.S.'yi yüzü kanlar içinde buldu. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi evde yaptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan D.B.S.'nin, sinir krizi geçirdiği değerlendiriliyor.

YORUMLAR 4
  • izmir abdullah kul 3 yıl önce Şikayet Et
    kızların yalnız kalmasına müsade etmeyin diyorsunuzda kızlar ben 18 yaşındayım bana karışamazsın ana baba ben çalışırım istediğim gibi yaşarım diyor kanunda avrupai kanunlar olduğu için onları destekliyor.çok acı gerçek şu bu kanunlarımız çocuklara karşı anne ve babayı ezdiriyor.kadınlara direk hak verip kocayıda ezdiriyor.kızlar ce bayanlar diyorki bazıları biz özgür ve hürüz kimse bize karışmasın kafamıza göre yaşayalım anne-baba ve kocalarda bak sorumluluklarınız var aileye uyumlu ol kendinize çeki düzen ver dedikçe maalesef kabul etmiyorlar işlerine gelmiyor bırakın dersten insanlıktan anlamayanlar sürünsün anne ve baba duasını almayan hayatta onmaz
    Cevapla
  • Hasan Günver 3 yıl önce Şikayet Et
    Kızların yalnız yaşamasına aileden ayrılmasına müsade etmeyin, durum çok kötüye gidiyor
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sevgilisi terk etmiştir. Maneviyatsız gençliğin sonu bu!!!
    Cevapla
  • mehmet kağan 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslını astarını bilmeden yorum yapma kardeşim. Allah korkun varsa bilmediğin durum hakkında yorum yapmazsın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR