TRT'den 'Sıfır Atık' programına ilişkin açıklama

Son Dakika haberi; TRT bir çok mecrada kirli algı operasyonu malzemesi olarak kullanılan 'Sıfır Atık' programına ilişkin, 'İçerdiği mesajlar yok sayılarak böyle masum bir programın bile çarpıtıldığını görmek, insanlığın ortak meseleleri hakkında toplumsal farkındalık oluşturma çabaları adına üzücüdür.' açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2021 22:50 GÜNCELLEME 07.02.2021 22:58 GÜNCEL
TRT'den 'Sıfır Atık' programına ilişkin açıklama
TRT'den 'Sıfır Atık' programına ilişkin açıklama

TRT'den yapılan yazılı açıklamada, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de sıfır atıkla ilgili birçok projenin yapıldığı belirtildi.

TRT'den 'Sıfır Atık' programına ilişkin açıklama

TRT Belgesel kanalında yaklaşık bir yıldır yayınlanan "Sıfır Atık" programında da israfın önlenmesi ve kaynakların daha verimli kullanılmasının hedeflendiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bir kısmı kesilerek art niyetle yorum yapılan bölümde de atık aşamasına geldiği sanılan gıdaların aslında nasıl değerlendirilebileceği ve israfı önlemenin yöntemleri anlatılmıştır. İçerdiği mesajlar yok sayılarak böyle masum bir programın bile çarpıtıldığını görmek, insanlığın ortak meseleleri hakkında toplumsal farkındalık oluşturma çabaları adına üzücüdür."

TRT'den 'Sıfır Atık' programına ilişkin açıklama

Açıklamada, TRT'nin bu ve bunun gibi sosyal sorumluluk projelerini bundan sonra da desteklemeye devam edeceği vurgulanarak, "Yiyecek ve giyecek israfından atıkların çevreye zarar vermeden toplanmasına, doğal kaynakların kirletilmeden kullanılması ve korunması gibi birçok konuda izleyiciye önemli bilgiler sunan ve bu konularda sosyal sorumluluk bilincini artırmayı amaçlayan Sıfır Atık programının tüm bölümlerini 'TRTizle.com' internet sitemizden izleyebilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 4
  • ibo 3 yıl önce Şikayet Et
    Sorun yok iti ürür kervan yürür dedeleri ney diki bunlar ne olsun boş muhalefet partisi herkes işine baksın .
    Cevapla
  • doğru sözlü 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş programlar yapacaklarına keşke her kanal faydalı program hazırlasa da gerçekten gelişip kalkınsak. Memlekette aşırı israf var. Geri dönüşüm çok az. Bir an önce bilinçli olmak gerekiyor.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizin baş düşmanları ilk olarak chp zihniyetindeki insanlar diğeri hdp zihniyetindeki insanlar. bu insanlardan ne zaman kurtulacağız?
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Algı operasyonu TRT düşmanlarının işi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR