Adalet Bakanı Gül'den 'Yeni Anayasa' açıklaması

Adalet Bakanı Gül: "Bugün 1921 Anayasasının ruhuyla, yine cumhuriyetimiz ikinci yüzyılına girerken yeni bir toplumsal sözleşmeyi yine Gazi Meclisimizin iradesiyle, milletimizin iradesiyle yeni anayasayla taçlanacağına olan inancımız tamdır."

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2021 12:29 GÜNCELLEME 08.02.2021 12:39 GÜNCEL
Adalet Bakanı Gül'den 'Yeni Anayasa' açıklaması
Adalet Bakanı Gül'den 'Yeni Anayasa' açıklaması

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Antep'e "Gazi" unvanı verilişinin yıl dönümü dolayısıyla Ankara'da düzenlenen anma programında önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Gül, 'Yeni Anayasa' ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün 1921 Anayasasının ruhuyla, yine cumhuriyetimiz ikinci yüzyılına girerken yeni bir toplumsal sözleşmeyi yine Gazi Meclisimizin iradesiyle, milletimizin iradesiyle yeni anayasayla taçlanacağına olan inancımız tamdır." dedi.

 

YORUMLAR 3
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Nafakaları da kaldırın artık hani yasa çıkacaktı bu konu da
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    ya bu nasıl aymazlıktır. daha söz verdiğiniz süresiz nafaka, istanbul sözleşmesi, 6284, kadın beyanı esası düzeltemiyorsunuz. yeni anayasa yapmaktan bahsediyorsunuz. sizce bu millet bu kadar aptal mı ki destek versin. millet icraata bakar boş lafa değil.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    3-4 senedir nafaka ile ilgili bir düzenleme yapacaksınız onu bile elinize yüzünüze bulaştırdınız. feminist ve lgbt örgütlerinin baskısından kurtulupta bir karar veremiyorsunuz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR