Kadir Topbaş'ın memleketinde hüzün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) eski Başkanı Kadir Topbaş’ın vefatı, memleketi Artvin’in Yusufeli ilçesi Altıparmak köyünde üzüntüye yol açtı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.02.2021 21:42 GÜNCELLEME 13.02.2021 22:13 GÜNCEL
Kadir Topbaş'ın memleketinde hüzün!
Kadir Topbaş'ın memleketinde hüzün!

Artvin’in Yusufeli ilçesi Altıparmak köyünden olan İBB eski Başkanı Kadir Topbaş’ın ölümü hemşehrilerini üzdü.

Topbaş’ın evinin de yer aldığı Altıparmak Köyü Muhtarı Yaşar Uğurhan Tekin, vefat haberini üzüntü ile öğrendiklerini belirterek, "Köyümüzün büyüğü Kadir Topbaş’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesi, sevenleri ve köyümüzün başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Çok üzüntülüyüz" dedi.

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 3
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine seven herkese sabır versin. Kovitten kurtulmuş sonra çoklu organ yetmezliği oluşmuş. Nasıl bir pis hastalık bu. Allah herkesi korusun. Tabi her ölümünde bir sebebi olur ama yinede çok acı. Allah hasta olan herkese acil şifalar versin.
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne mutlu size ki Fatih Sultan Mehmed 'e komşu bir yiğit çıktı köyünüzden. Allah cc rahmet eylesin inşaAllah. Sizlere sabır diliyorum.
    Cevapla
  • Hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Faruk Çelik ile birlikte Yusufeli doğumlu olanların çoğunu işe aldıkları işte olanlarında terfi ettirdiler. Eeee şimdi hesap zamanı yinede Allah taksiratını af etsin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR