Yanan prefabrikten yanmış tomar tomar para ve altın çıkardılar

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde prefabrik evde çıkan yangında, bir ailenin yeni otomobil almak için biriktirdiği 500 bin TL nakit para ve binlerce liralık altınlar yanarak kullanılamaz hale geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2021 16:42 GÜNCELLEME 15.02.2021 17:31 GÜNCEL
Yanan prefabrikten yanmış tomar tomar para ve altın çıkardılar
Yanan prefabrikten yanmış tomar tomar para ve altın çıkardılar

Yangın 13.30 sıralarında Gebze Mollafenari Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mallafenari’de tek katlı bir prefabrik evde yangın çıktığını gören çevredekiler durumu 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye ekiplerince yapılan soğutma çalışmaları sırasında ise yanan prefabrike evin içinden yanmış halde 500 bin TL’ye yakın nakit para ve binlerce liralık altın çıkarıldı.

Yanmış halde çıkarılan nakit paralar ve altınlar, jandarma ekiplerinin kontrolünde, yanan prefabrik evin sahiplerine teslim edildi.

Yangında prefabrik evlerinden olan ailenin otomobil almak için biriktirdiği para ve altınları da kullanılmaz hale geldi. Jandarma ekipleri yangın hakkında inceleme başlattı.

YORUMLAR 35 TÜMÜ
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    o 500 bini bankaya yatırsalardı,üstüne faiz aldıkları gibi paralarda yanmazdı,ve 500 bin,lüx bir daire alacak paraları varken prafik evde oturuyorlar,ve 100-150 bine ikinci el,lüx arabalar var,kalan parayada bir daire al.bana şüpheli geldi,bir insanında bu zamanda 500 bin ve onca altın biriktirebilmeside tuhaf,acaba bunlar dilenci şebekesimi,devlet paralara el koymasın diye bankaya yatırmamış olabilirler,ve dilenci şebekeleri bu gibi yerlerde yaşıyor.
    Cevapla
  • kemancı 3 yıl önce Şikayet Et
    hayal gücüne hayran kaldım sen hayatı 3 sene geriden takip ediosun belli
    Cevapla
  • katibb 3 yıl önce Şikayet Et
    yarın bir gün kokusu çıkar işin.. prefabrik evde 500 bin nakit ve altın vs.. araştırılır boş bırakmazlar..
    Cevapla
  • Karabatak 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yani BANKA ne güne duruyor bu para nerden gelmiş ? prafabrikte 500 bin var ise 3+1 normal dairede nekadar vardır? her oda kasayı 1 saatte dolduruyor ise ulan yine saçmaladım.
    Cevapla
  • umit 3 yıl önce Şikayet Et
    Arabamı pirefabrikmi 500 binmi bunlar yan yana gelmeyen şeyler burada bi yanlışlık var
    Cevapla
  • ttttt 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben hiç yemedim. Siz???????????????????????????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR