Şehidimizin yakını böyle haykırdı: Ağlayıp da köpekleri sevindirmeyeceğiz

Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Gara'da, terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen 13 Türk vatandaşından Aydın Köse'nin cenazesi, memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesinde toprağa verildi. Şehidimizin amcasının oğlu cenazede PKK'ya tepki göstererek 'Osman'ı verdik, Aydın'ı verdik. Yarın da Hasan'ı Hüseyin'i vermeye hazırız. Bu ülkeyi bölemeyeceksiniz. Ağlamıyoruz, bu bizim düğünümüz.' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2021 19:23 GÜNCELLEME 15.02.2021 19:48 GÜNCEL
Şehidimizin yakını böyle haykırdı: Ağlayıp da köpekleri sevindirmeyeceğiz
Şehidimizin yakını böyle haykırdı: Ağlayıp da köpekleri sevindirmeyeceğiz

Kahta Devlet Hastanesi morgundan ilçeye bağlı Salkımbağ köyüne getirilen şehit Köse'nin Türk bayrağına sarılı naaşı, Eyüp Sultan Camisi'nin avlusuna getirildi. 

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Vali Mahmut Çuhadar, Adıyaman milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Muhammed Fatih Toprak, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KÜRTÇE AĞITLAR YAKILDI

Kürtçe ağıtların yakıldığı tören sırasında şehidin amcasının oğlu, terör örgütüne tepki göstererek, "Osman'ı verdik, Aydın'ı verdik. Yarın da Hasan'ı Hüseyin'i vermeye hazırız.  Bu ülkeyi bölemeyeceksiniz. Ağlamıyoruz, bu bizim düğünümüz. Ben de 3 oğlum da şehit olmaya hazırız. Biz ağlamayacağız, Köpekleri sevindirmeyeceğiz. PKK terör örgütünü sevindirmiyoruz." dedi.

İl Müftüsü Mehmet Taşcı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Bakan Pakdemirli'nin bir süre taşıdığı şehidin cenazesi, babaevine götürüldü.

Helallik alınmasının ardından şehit Köse'nin cenazesi, köydeki mezarlıkta toprağa verildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 54 TÜMÜ
  • MAHMUT 3 yıl önce Şikayet Et
    yiğit adam köpeklere hakaret etme eminim bunlar domuzlardan dana alçaktır
    Cevapla
  • Ofli Hoca 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcımız olsun, ülkem insanı gerçek kahramandır, hainlerin fitnesi olmazsa, kürdüyle, türküyle, Arap’ıyla, lazıyla, Çerkez’iyle gerçek kahraman islam paydasıyla bir arada kalırsak, birbirimizi, kafirlerin istediği gibi dışlamazsak vallahi Allah’ın yardımı bizimledir. Diyarbakır ile Trabzon Edirne ile Kars Sinop ile Adana kardeş olursa tüm dünya karşımızda olsa da Allah bizimle olur. Kürtler PKK değil ,Türkler fetö değil, lazlar Rum değil, Araplar hain değil. Hep beraber Anadoluyuz hep beraber kardeşiz
    Cevapla
  • Ali aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan be köpekler,abd. Yaşayan azinliklarin, her biri bir devlet kurma çabasinda olsa,hükümet ne yapar?Türkiyede onun aynisini yapar.
    Cevapla
  • meraci83 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte kurtuluş savaşını ulu önderin liderliğinde böyle yürekli ecdadımız sayesinde kazandık.Ama ne yazık ki bunu unutmuş bir güruh oluştu memleketimde. Gafletlerinin adına da demokrasi, özgür üniversite diyorlar.
    Cevapla
  • Kral 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardimcimiz olsun...helal olsun...islam catisi altinda toplanalim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR