AK Partili Demir'den TTB'nin Gara açıklamasına tepki

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Türk Tabipleri Birliğinin (TTB) Gara'da 13 Türk vatandaşının şehit edilmesine ilişkin yaptığı açıklamaya tepki göstererek, "Terör örgütü PKK'nın ismine değinilmeden, şehitlerimize gerekli hürmet gösterilmeden bir bildiri yayınlanmış." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.02.2021 22:18 GÜNCELLEME 18.02.2021 22:18 GÜNCEL
AK Partili Demir'den TTB'nin Gara açıklamasına tepki
AK Partili Demir'den TTB'nin Gara açıklamasına tepki

Demir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Kovid-19 sürecinde başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının olağanüstü gayret gösterdiğini belirterek, hekimleri ve sağlık çalışanlarını bu olağanüstü gayretleri nedeniyle tebrik etti. 

TTB Merkez Konseyi'nin Gara şehitlerine ilişkin sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamayı okuyan Demir, "Bu bildiride, bir defa şehit yok, şehide hürmet yok. Şehidin adının geçmediği bir bildiride ayrıca eli kanlı katil PKK terör örgütünün ismi yok." diye konuştu. 

Demir, şunları kaydetti:

"Terör örgütü PKK'nın ismine değinilmeden, şehitlerimize gerekli hürmet gösterilmeden bir bildiri yayınlanmış. Bunun arkasından da bu şehitlerimizin, vatandaşlarımızın kurtarılamamasının sorumluluğunu da Sayın Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize de atfeden, onları suçlayan bir bildiri var. Nereden bakarsanız bakın bu sapkın, ideolojik bir tavırdır. Hekimlerimize, tabiplerimize yakışmayacak bir basın açıklamasıdır. Bunu şiddetle kınıyorum. Zaten bütün sağduyulu sağlık çalışanlarının da gördüğü gibi Tabipler Birliği ve bunların batasıca konseyleri, millet olma bilincimizden uzaklaşmışlardır."

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR