Son dakika: Ünlü oyuncu Toygun Ateş hayatını kaybetti

Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören tiyatro ve sinema sanatçısı Toygun Ateş vefat etti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.02.2021 16:06 GÜNCELLEME 19.02.2021 16:37 GÜNCEL
Son dakika: Ünlü oyuncu Toygun Ateş hayatını kaybetti
Son dakika: Ünlü oyuncu Toygun Ateş hayatını kaybetti

Film çekimleri esnasında koronavirüse yakalanan ve durumu ağırlaştığı için yoğun bakıma alınan usta oyuncu Toygun Ateş'ten acı haber geldi.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ali Beytur, yaptığı açıklamada, Kovid-19 enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakımda cihaza bağlı tedavi gören Toygun Ateş'in vefat ettiğini bildirdi.

Ateş'in 9 gündür hastanede tedavi gördüğünü belirten Beytur, "Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

FİLM ÇEKİMLERİNDE KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

Film çekimi için Malatya'da bulunan 66 yaşındaki Ateş'in yapılan Kovid-19 testi pozitif çıkmış, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan oyuncu, Kovid-19 yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlanmıştı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde çekilen Gizemli Köy filminin yönetmeni Okan Ege Ergüven, AA muhabirine, yaklaşık 3 aydır filmin çekimlerinin sürdüğünü, Ateş'te halsizlik olduğunu fark edince çekimleri iptal ettiklerini anlattı.

Toygun Ateş'in setteki son görüntüleri

'ÇEKİMLERE ARA VERDİK'

Sağlık ekiplerinin yaptığı testin pozitif çıkması üzerine Toygun Ateş'in hastaneye kaldırıldığını dile getiren Ergüven, "Sette zaten koronavirüs nedeniyle az kişiyle çalışıyoruz. Bugün vefat ettiğini üzüntüyle öğrendik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çekimlere ara verdik." diye konuştu.
 

Toygun Ateş kimdir?

TOYGUN ATEŞ KİMDİR?

2 Haziran 1954’te İstanbul’da dünyaya gelen Toygun Ateş, İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Çok sayıda tiyatro oyununda oynayan Ateş, sinema oyunculuğuna 1976’da ‘Mağlup Edilemeyenler’ filminde başladı.

O yıldan itibaren 100’den fazla sinema ve dizi filminde oynadı. Seslendirme sanatçısı olarak hem seslendirme yönetmenliği hem çeşitli yapımlar için seslendirmeler yaptı. Sinema yönetmeni ve senaryo yazarı da olan Ateş, yeni projelerde oyuncu, yönetmen, senarist olarak yer almaya devam ediyordu.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • osman 3 yıl önce Şikayet Et
    desenize en sonunda yolu camiye düşecek birileri kara kara gözlüklerini takıp ölüyü övecekler
    Cevapla
  • kim ki 3 yıl önce Şikayet Et
    her şeyi siyasi tartışmaya çekmek kronik rahatsızlık.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah mekanını cennet mi eder yoksa başka bir şey mi bilmem ama 12-13 yıl önce yanında çalışan kız kardeşimin 3-4 aylık maaşını ödemedi. Telefonla arayıp istedim ama gene de ödemedi. Artık öbür dünyada öder.
    Cevapla
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok şeker bir dedeydi eşi sanırım kendinden 30 yaş küçüktü ama mutlu bir hayatları , iki kız çocuğu vardı. Allah rahmet eylesin çok üzdü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR