Özlem Zengin'e hakaret eden Mert Yaşar'a disiplin soruşturması

Adalet Bakanlığı, AK Parti'li Zengin'e yönelik sosyal medya paylaşımı nedeniyle avukat ve arabulucu Mert Yaşar hakkında disiplin soruşturması başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.02.2021 16:03 GÜNCELLEME 22.02.2021 16:14 GÜNCEL
Özlem Zengin'e hakaret eden Mert Yaşar'a disiplin soruşturması
Özlem Zengin'e hakaret eden Mert Yaşar'a disiplin soruşturması

Adalet Bakanlığı, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e yönelik sosyal medyadan hakaret içerikli paylaşımda bulunan avukat ve ara bulucu Mert Yaşar hakkında disiplin soruşturması başlattı.

Alınan bilgiye göre, Bakanlık, ara bulucu olarak da görev yapan Yaşar hakkında Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca disiplin soruşturması başlatılmasına karar verdi.

Bu disiplin soruşturmasının tamamlanmasının ardından Arabuluculuk Kurulu, Yaşar'ın ara buluculuktan çıkarılıp çıkarılmamasına hükmedecek.

Ayrıca Bakanlık, Yaşar hakkında İstanbul Barosunca disiplin soruşturması başlatılması için de İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yazı gönderdi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Gürbüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu eylemi nedeni ile, bi kişinin PİŞMAN edilmesi şarttır, toplum açısından. Hukuk tam uygulanmalıdır.
    Cevapla
  • Remzi 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe taraftarı olarak Özlem Zenginin yanındayız.Bir bayana karşı terbiye dışı hakaret eden bu adama cezasını verin.
    Cevapla
  • meter 3 yıl önce Şikayet Et
    özlem zengini karşı terbiyesilik yapıp susturmaya sindirmeye çalışıyorlar. Ölem Hanım susmamalı. Kadını susturup sindirmek için ahlaksızların ettiği lafların amacına ulaşmasına iin vermemeli. Namusuna laf atıp kadınları susturmaya çalışanların namus bilinci yoktur. Kendi analarına karılarına kızlarına bile saygıları yoktur.
    Cevapla
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcüler bitti ortalık chp destekli pkk mlkp ve dhkpc lilere kaldı
    Cevapla
  • işte 3 yıl önce Şikayet Et
    tacizcileri tecavüzcüleri koruyan chplilerdeki bu zihniyet iktidara gelse kadınları tacize devam edecekler demekki. Tacizlerini tecavüzlerini örtbas etmek gündemden düşürmek hdpnin pkkya desteğini gündemden düşürmek için damata iftira da atmaya başladılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR