Başkan Erdoğan'dan AK Parti üyelerine çağrı

Başkan Erdoğan Kongrede çağrı yaparak 'Kadın kollarımız kapı kapı dolaşacağız. Unutmayın kale içeriden fethedilir. Kaleyi içeriden inşallah hanım kardeşlerim fethedecekler. Gençler, siz de gönülleri fethedeceksiniz.' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2021 19:56 GÜNCELLEME 24.02.2021 20:23 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'dan AK Parti üyelerine çağrı
Başkan Erdoğan'dan AK Parti üyelerine çağrı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'ne konuştu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

Kadın kollarımız kapı kapı dolaşacağız. Unutmayın kale içeriden fethedilir. Kaleyi içeriden inşallah hanım kardeşlerim fethedecekler. Gençler, siz de gönülleri fethedeceksiniz. Ben gençlerimize çok güveniyorum. Bizim gençlerimiz tinerci, eli bıçaklı, silahlı gençler değil. Bizim gençlerimiz bilgisayarıyla, kitabıyla okuyan, düşünen ve buna inanan bir gençlik. Gençler, kendimizi parti binalarına, ofislere, lobilere, çok konuşulan az iş yapılan mekanlara hapsetmeyeceğiz. Sokaklarda, çarşıda, pazarda, fabrikada, evde, iş yerinde, her yerde olacağız. Hanımlara gençlere, çalışanlar emeklilere ulaşacağız. Derdine derman olabildiğimizce derman, olamadığımıza ise dert ortağı olacağız.

İstanbul'da ahvalinden haberdar olmadığımız, gönlüne dokunmadığımız tek bir vatandaşımızı bırakmayacağız. Sizden bir şey rica ediyorum; makam mevkii, bunların hepsi gelip geçici. Ne olur, tevazu ehli olalım. Mütevazı olalım ve kimseye gurur, kibir satmayalım. Tevazu ile insanlara yaklaşalım. Kim darda kalmış, onlara biz ulaşacağız, yardım elimizi uzatacağız.

2019 seçimlerinde çekilmeye çalışılan numaraları unutmadık. Özellikle hanımlara sesleniyorum; sizin sahip çıktığınız bir sandıkta hiçbir yanlışın olmayacağına inanıyorum. Seçim tarihine kadar boşa geçirecek tek bir günümüz yoktur. Unutmayın, insan için ancak çalıştığı kadarı vardır, emriilahisini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayacağız. Altını çizerek söylüyorum: Millete küsülmez, milletle inatlaşılmaz, millete husumet beslenmez, millete rağmen iş yapılmaz. Bu temel hakikatleri kabul etmeden siyaset yapmaya kalkanın sonu hüsran olur.

Bunun için hep AK Parti'yi milletin kurduğunu, AK Parti'nin sahibinin millet olduğunu, istikametini milletin gösterdiğini tekrar ediyoruz. Girdiğimiz seçimlerin tamamında partimizi 1. yapan milletimiz bunun karşılığında bizden sadece hizmet bekliyor. AK Parti olarak bugüne kadarki tüm başarılarımızı milletimize borçlu olduğumuzu biliyor, eksikleri de kendimizde arıyoruz. Cumhur İttifakı'yla başlattığımızı büyük ve güçlü Türkiye hedefine ilerleyeceğiz. Hukukta ve ekonomide hayata geçireceğimiz reformlarla bu süreci hızlandıracağız.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR