Tezkere, ittifakı çatırdatıyor! CHP'li Ali Şeker'den İYİ Parti'ye çok sert sözler

CHP, İYİ Parti'nin 'terörün gölgesindeki' HDP'ye karşı milli duruşundan rahatsız oldu. Kobani soruşturması kapsamında fezleke hazırlanan 9 HDP milletvekili hakkında Meclis'te 'Evet' oyu kullanacağı kararını alan İYİ Parti için CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker 'Saray hizalaması' ve 'Saray’a teslim oldu.' ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.02.2021 00:24 GÜNCELLEME 26.02.2021 00:35 GÜNCEL
Tezkere, ittifakı çatırdatıyor! CHP'li Ali Şeker'den İYİ Parti'ye çok sert sözler
Tezkere, ittifakı çatırdatıyor! CHP'li Ali Şeker'den İYİ Parti'ye çok sert sözler

CHP'li Şeker, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'nun HDP'li 9 milletvekili hakkında, 'Biz HDP'yi problemli görüyoruz, terörün gölgesinde görüyoruz. Dolayısıyla 'Evet' diyeceğiz' sözlerine sert tepki gösterdi.

Şeker paylaşımında "Seçmeninin % 95’i Saray’a karşı olan partinin yönetiminin partiyi Saray’a hizalaması! Bu seçmen tabanının iradesinin temsiliyeti değil Saray’a teslimiyeti!" dedi.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU​: TEZKEREYE 'EVET' DİYECEĞİZ

“6-8 Ekim olaylarının azmettiricisi olmak” suçundan haklarında fezleke hazırlanan 9 HDP'li hakkında nasıl bir tutum sergileyeceklerine ilişkin sorusuna yanıt veren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, “Biz HDP'yi problemli görüyoruz, terörün gölgesinde görüyoruz. Dolayısıyla TBMM'de bu üslupla siyaset yapmalarını uygun bulmuyoruz. Evet diyeceğiz.” ifadelerini kullanmıştı.

TBMM'ye iletilen fezlekelerin detayları belli oldu: 28'i HDP'li vekiller hakkında!

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 100 TÜMÜ
  • galyanli 3 yıl önce Şikayet Et
    onurlu olan vekil fezlekeye evet der vatan hainleri ise hayir derler ve ayliklarini bu vatanin evlatlarinin ödetigi verkilerden alirlar haram zikkim olsun kefen paralari olsun
    Cevapla
  • dost 3 yıl önce Şikayet Et
    devletin yönetildigi yere saray ifadesi kullanarak sanki baska bir ulkenin sarayiymis gibi bir izlenim vermeye calisan illet chp, bir baska partinin fikrini degistirmeye calismasini beyaz sarayin etkisinde kalarak mi yapiyor acaba?, saray dediginiz yer kabul etsenizde etmesenizde turkiyenin kalbidir, erdogan bugun var yarin yok saray dediginiz yerse catlasanizda patlasanizda turkiyeyle beraber hep var olacak
    Cevapla
  • Halit 3 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesiz herif iyi parti terör ü destekleyen milletvekili müsveddelerinimi destekleyecek iyi parti az çok bu milletin değerlerini benimsemiş bir parti tersini yaparsa %1 e düşer
    Cevapla
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    İzdivaç oldu nikah kıyıldı HDP nin soyadını aldınız bir kere bunlar tezkereye evet derken bile bir şer düşünmüştür.ip CHP PKK ve sakalı bitli hepsi aynı kefede.hepinize lanet olsun.
    Cevapla
  • birbilen 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi parti milliyetçi değildir,olsaydı bunlarla ortaklığı bırakın aynı yoldan bile geçmezdi,oynadıkları oyunun kokusu çok yakında çıkacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR