Selçuk Bayraktar: Kazandığımız tazminatları burs olarak dağıtacağız

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, T3 Vakfına İBB’den para aktarıldığı iddiasına ilişkin açtıkları davanın ikisini kazandıklarını açıklayarak, “Kazandığımız tazminatları iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak dağıtmaya karar verdik. Bu kararı öğrencilerin ileride hakka ve hakikate insana değer veren ahlaklı gazeteciler olması ümidiyle verdik” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.03.2021 20:52 GÜNCELLEME 12.03.2021 20:54 GÜNCEL
Selçuk Bayraktar: Kazandığımız tazminatları burs olarak dağıtacağız
Selçuk Bayraktar: Kazandığımız tazminatları burs olarak dağıtacağız

Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesaplarından videolu bir açıklama paylaşarak, T3 Vakfına İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) para aktarıldığı iddialarına ilişkin açılan davaların ikisini kazandıklarını duyurdu.

'ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK DAĞITACAĞIZ'

Selçuk Bayraktar yaptığı paylaşımda, kazanılan 30 bin TL tazminatın iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak verileceğini söyleyerek, “T3 vakfımıza yönelik İstanbul Büyükşehir Belediyesinden para aldığımız iftiralar ve karalamalar hakkında dava açmıştık. Mahkemeler iftiralarda bulunanların tazminat ödemesine hükmetti. Açtığımız davalardan ikisi sonuçlandı. Atılan iftiralar çok büyük olsa da 30 bin TL tazminat kazandık. Gazetecilere dava açma zorunluluğunda kalmak arzu edeceğimiz bir durum değil. Fakat iftiraya sessiz kalmamız da doğru olmazdı. Bizde kazandığımız tazminatları iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak dağıtmaya karar verdik. Bu kararı öğrencilerin ileride hakka ve hakikate insana değer veren ahlaklı gazeteciler olması ümidiyle verdik. Her şeyin başı ahlak, ne yapıyorsak yapalım, mesleğimiz ne olursa olsun, yaptığımız işin insanlığa bir fayda sağlayabilmesi için düsturumuzun, yolumuzun doğru ve ahlaklı olması gerekiyor. Bizler Türkiye Teknoloji Takımı olarak ahlaklı iyi donanımlı ülkemize ve insanlığa faydalı gençler yetiştirmeye kararlıyız” dedi.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık iftira ve Yalanın ağır bir Cezası olması lazım!!!
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    iftira yalan sadece parayla kurtulucak bir cezası olmamalı,hapis cezası olmalı ki caydırıcı olsun,yoksa bunlara yalan yaz diye para gönderecek düşman bulmak zor değil.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Selçuk beyin sözlerinden farklı bir konu çıkardım.Elbette yalan ve iftira çok büyük ahlaksızlıktır.Ve dinimizde büyük günahtır.Bu ahlaksızlığı kendine uygun gören biri zaten ahlaksız demektir.Cezasını kesinlikle çekmelidir.Karar vericilerde cezalarını vermiş.Acaba sayın vekiller bu ülkede ahlaksızların ve yaptıklarının sayısı arttığına göre AHLAK yasalarını ne zaman işler hale getirecekler?
    Cevapla
  • mantikli 3 yıl önce Şikayet Et
    Adaaaammmm.
    Cevapla
  • Envers 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen rica ediyorum atılan yalan ve iftiralara karşı kazanılan yada verilen cezaları baş köşelerde manşet şeklinde verin verinki azda olsa içimiz soğusun. Muhalefetin elinde tek bir kozu var profesyonel bi şekilde yalan ve iftira üretmek ve bunuda hakkaten iyi başarıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR