Virüsü unuttular sahillere koştular

Vaka sayılarındaki artışa ve ölüm oranlarına aldırmayan vatandaşlar, sıcak havaları da fırsat bilip sahilleri doldurdu. Turuncu kategoride yer alan Antalya'da sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, soluğu dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde alırken, İstanbul'da da kısıtlamanın kaldırıldığı ikinci cumartesi gününde Kadıköy Caddebostan Sahili'nde vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.03.2021 15:37 GÜNCELLEME 13.03.2021 16:05 GÜNCEL
Virüsü unuttular sahillere koştular
Virüsü unuttular sahillere koştular

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamaların kaldırıldığı ikinci cumartesi gününde Kadıköy Caddebostan Sahili'nde yoğunluk yaşandı. 

Güneşi de gören İstanbullular buraya geldi. Sahile gelen ve çoğunluğunu gençlerin oluştuğu vatandaşlar, yürüyüş yaptı. Bazılarının bisiklete bindikleri görüldü. Bazıları ise çimlerde veya deniz kenarına oturarak vakit geçirdi. Caddebostan Sahili'ndeki kalabalık havadan da görüntülendi.

CADDEBOSTAN SAHİLİ'NDE KORKUTAN 

Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs risk haritasında nüfusa oranla 100 binde 87 vaka sayısı ile turuncu kategoride yer alan Antalya'da ise sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, soluğu dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde aldı.

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü verilerine göre bugün hava sıcaklığının 18, deniz suyu sıcaklığının 20, nem oranının ise yüzde 50'leri gördüğü kentte yazdan kalma bir gün yaşanıyor. Konyaaltı Sahili, park ve yeşil alanların yanı sıra cadde ve sokaklar da kalabalık görüntüsüyle dikkati çekti. Vatandaşların maske ve sosyal mesafe kuralına dikkat etmedikleri görüldü.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 2
  • CEZMİ BARKIN 3 yıl önce Şikayet Et
    istiyorsunuz insanlar bunalıma girsin 1 senedir insanları sömürdünüz gözünüz doymadı...gözünüzü toprak doyursun....
    Cevapla
  • savaş esentürk 3 yıl önce Şikayet Et
    bişey sorabilir miyim insanlar sokağa da mı çıkmıyacaak ne bu şişirmeleriniz yeter artık
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR