Bakan Soylu, CHP'li ilçe başkanını aradı: Hakkınızı helal edin...

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde CHP İlçe Başkanı Turgut İncel'in ve yakınlarının evleri geçtiğimiz gece "ihbar var" denilerek özel harekat timleri tarafından basılmıştı. Konuya ilişkin açıklama yapan İncel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisini arayarak helallik istediğini ve olayla ilgili tahkikat başlatılacağını söylediğini aktardı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.03.2021 17:58 GÜNCELLEME 13.03.2021 17:59 GÜNCEL
Bakan Soylu, CHP'li ilçe başkanını aradı: Hakkınızı helal edin...
Bakan Soylu, CHP'li ilçe başkanını aradı: Hakkınızı helal edin...

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde CHP İlçe Başkanı Turgut İncel'in ve yakınlarının evlerinin özel harekat polisleri tarafından basılması gündem olmuştu.

VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Diyarbakır Valiliği, söz konusu olaya ilişkin "Şüpheli U.İ isimli şahsın ikametinde arama yapıldığı esnada aynı katta bulunan ve CHP Hazro İlçe Başkanı Turgut İncel'e ait olduğu anlaşılan ikametin kapısının açılması üzerine bu ikamete de kontrol ve görüşme amaçlı girilmiş bilahare ikametten çıkılmıştır. Arama izni olmadan ikamete girilmesi iddialarıyla ilgili gerekli soruşturma süreci başlatılmıştır." açıklamasını yaptı.

"SOYLU ARAYARAK HELALLİK İSTEDİ"

Konuyla ilgili konuşan Turgut İncel ise "Yaşanan olayın duyulması sonrasında İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu beni telefonla arayarak üzüntülerini dile getirdi. Benimle ve eşimle görüşerek 'Hakkınızı helal edin' dedi. Olayla ilgili tahkikat başlatılacağını ve takipçisi olacağını söyledi. Çok mutlu oldum, kendisine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • 44((◉‿◉))44 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın devlet büyüklerimiz çok daha dikkatli olmalı,kanaatim kişileri birbirine düşman yapmak için her türlü oyun oynanıyor. kişiler ve kurumlar basitleştirilmeye önemsizleştitilmeye çalışılıyor.
    Cevapla
  • HASANA 3 yıl önce Şikayet Et
    ne de olsa SOYLU bir aileden geliyo.
    Cevapla
  • Hans 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gemide çok ama çok hain var bu iş iş değil...
    Cevapla
  • DELİ DUMRUL 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım neyin özrü! İhbar asıl oldu da sorun varsa gereği yapılır. İhbar sahte ise bu devletin suçu değildir. Akşam çayına sohbete gitmiyor benim polisim , gereğini yapıyor. Doğrulara dikkat LÜTFEN!
    Cevapla
  • ŞaH MaT 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen meseleyi anlamamışsın belli. Haberi yeniden oku bence
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış anlamışsın. İhbar ve arama izni verilen daireye giriliyor. O egürüesnadaltüyü duyan karşı dairedekiker kapıyı açıyor. Bazı güvenlik görevlileri o daireye de giriyor. Ortada çok büyük bir sıkıntı yok ama arayıp bu şekilde ilginilmesi iyi olmuş.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    len haberi dikkatli okuyun leylalar.. şikayet başka daire için bu adam da kapıyı açınca içeri girip arama yapmış polis diyor haberde.. adam haklı benim evim için arama kararı yok ise kimse giremez sayın bakanım süpersin süper
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte budur ,özür dilenir ,hata varsa telafi edilir. Kimse düşman değil ,hepimiz aynı gemideyiz. Hepimiz Türk milletiyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR