Türkiye'nin koronavirüsle başarılı mücadelesi kitaplaştırıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'nin Kovid-19 salgınına karşı verdiği başarılı mücadelenin kitaplaştırıldığını duyurdu

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2021 15:58 GÜNCELLEME 06.04.2021 15:59 GÜNCEL
Türkiye'nin koronavirüsle başarılı mücadelesi kitaplaştırıldı
Türkiye'nin koronavirüsle başarılı mücadelesi kitaplaştırıldı

Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Koronavirüs salgınına karşı verdiğimiz başarılı mücadeleyi kitaplaştırdık. Devletimizin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm kurumlarıyla eşgüdüm içinde yürüttüğü başarılı politikayı anlattığımız bu önemli eserimiz yarın yayınlanıyor." ifadelerini kullandı. 

Fahrettin Altun'un paylaşımında, "Asrın Küresel Salgını - Türkiye'nin Koronavirüsle Başarılı Mücadelesi" isimli kitabın kapak görseli de yer aldı.

Türkiye'nin koronavirüsle başarılı mücadelesi - Kitap

Kitabın kapağında, üzerinde Türk bayrağı bulunan beyaz tulum içinde, yüzü maskeli ve siperlikli bir sağlık çalışanının fotoğrafı bulunuyor. 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 1
  • Korkusuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Asrın aldatmacasını yedik kitabı maalesef. 2018de grip kaynaklı zatürreden 22bin, 2019da grip kaynaklı zatürreden 26bin ve salgında yani 2020de korona kaynaklı zatürreden 29bin kişi vefat etmiş. Bakanda açıkladı mevsimsel gribin adı kovit diye, yine başka bir açıklamasında 2019 da salgın yokken 2020 yılı için öngörülen ölüm sayısı 303.825 kişi ancak 2020 de öngörülenin altında yani 303.250 kişi vefat etmiş, yani beklenmedik pandemi var ve pandemi olduğu halde beklenen ölüm sayısının altında ölüm meydana gelmiş. Ölümcül salgın değil demektir. DSÖrgütü gitmeden de pandemi bitmez.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR