Samsun'da yaşanan kan donduran olayla ilgili yeni gelişme!

Samsun’un Canik ilçesinde 5 yaşındaki çocuğunun önünde eski eşi E.M.’yi öldüresiye döven İbrahim Zarap’ın tutukluluğuna itiraz edildiği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.03.2021 21:09 GÜNCELLEME 15.03.2021 21:11 GÜNCEL
Samsun'da yaşanan kan donduran olayla ilgili yeni gelişme!
Samsun'da yaşanan kan donduran olayla ilgili yeni gelişme!

Olay, cumartesi günü saat 21.00 sıralarında Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. İbrahim Zarap, kendisinde kalan kızları E.M.'yi teslim etmek için 3 sene önce boşandığı E.M ile ilçe meydanında bir araya geldi. Zarap, burada E.M.'ye tekme- tokat saldırdı. Zarap'ın yere yığılan E.M.’ye tekme atmaya devam ettiği anlar da çevredeki evlerden birinde yaşayan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Vatandaşların müdahale ettiği İbrahim Zarap, gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. E.M. ise ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Adliyeye sevk edilen İbrahim Zarap, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. E.M., tedavisinin ardından geçen hafta cuma günü taburcu oldu.

İbrahim Zarap hakkında soruşturma devam ederken, avukatı tarafından tutukluluğuna yapılan itiraz nedeniyle dosya yeniden mahkemeye gönderildi. İtiraz mahkeme tarafından görüşülerek karara bağlayacak.

Şüpheli İbrahim Zarap ifadesinde, eski eşinin kızını bir daha göstermeyeceğini söyleyince bir anda gözünün döndüğünü ve sinir krizi geçirdiği şeklinde savunma yapmıştı. Türkiye’yi ayağa kaldıran olayda şüpheli Zarap olaydan sonra kendisini durdurmak için müdahale eden kişilerden şikayetçi olduğunu söylemişti.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, şüpheli Zarap’ın tutukluluğuna yapılan itirazın sonuçlanmasından sonra iddianamenin kısa sürede hazırlanacağı bildirildi.

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Kader Mahkumu 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam kader mahkumu... HEP YAPTIĞINIZ GİBİ... Serbest bırakın adamı da kadını öldürsün...
    Cevapla
  • Madmax 3 yıl önce Şikayet Et
    Avukatlardan merhamet ahlak adalet kavramı yok işleri güçleri para para onlar için önce para sonra avukatlık bu meslek boyle birşey
    Cevapla
  • İsmail72 3 yıl önce Şikayet Et
    Dışarıda bir kadına şiddet uygulayan erkek müsveddesi civardaki herkese meydan okuyordur cezasıda o civardaki insanlar tarafından kesilmelidir
    Cevapla
  • Eğrisi doğrusu 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlette devlet kurumsa kurum şu adaleti tutsun da kulağından bi getirsin nerelerdeyse.
    Cevapla
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    o avukatı tutuklayacaksın. avujatligin %90 i yalan dolan uzerine. islam ile uzaktan yakindan bağı olmayan bir meslek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR