Çözülme devam ediyor! 4 terörist daha teslim oldu

Son Dakika haberi; İçişleri Bakanlığı, PKK/KCK terör örgütünden kaçan 4 örgüt mensubu, bugün güvenlik güçlerine teslim oldu. Terör örgütünden kaçarak Türkiye’ye teslim olanların sayısının da 35’e ulaştığı belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.03.2021 19:40 GÜNCELLEME 17.03.2021 19:46 GÜNCEL
Çözülme devam ediyor! 4 terörist daha teslim oldu
Çözülme devam ediyor! 4 terörist daha teslim oldu

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK/KCK terör örgütünden kaçan 4 örgüt mensubu, bugün güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensuplarının 2014-2019 yılları arasında örgüte katıldıkları, Suriye ve Irak’ta faaliyet yürüttükleri belirlendi. Böylelikle; 2021 yılı içerisinde ikna yoluyla PKK/KCK terör örgütünden kaçarak ülkemize teslim olanların sayısı 35’e ulaştı” denildi.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Göktürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ordumuzu korusun
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Meclisinin yarıya yakını hain olan ülkede terör zor biter.
    Cevapla
  • Mstf 3 yıl önce Şikayet Et
    Gebereceklerini anlayinca teslim oluyorlar
    Cevapla
  • ASILBEY@06ÇUBUK 3 yıl önce Şikayet Et
    Hay gayret isimsiz kahramanlar, sıkıştırmaya devam edin.PKK inşallah yaza çıkmadan bitecek.
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi bir oyun , teslim falan hikaye , devlet aracılığı ile legal olarak ülkeye giriş yapıyorlar sayı yeteri kadar olunca yine eylemler başlayacak. Kesin ve net.
    Cevapla
  • Alp 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanınıza kadar işlemiş herşeye muhalafetlik bilip bilmeden her konuda yorum atıyorsunuz.Açıkça sana söyleyeyim görevim iyibari ile biliyorum ki oyun falan hikaye falan değil ciddi anlamda gerekenler yapılıyor teslim olanların en ince detayına kadar araştırılıyor ve kanun nezdinde gereken ne ise o yapılıyor...Demem o ki oturduğunuz yerde klavye delikanliligi yapmayın...
    Cevapla
  • Selam 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım, bunlar salı verilmiyorlar. Sorguya çekiliyorlar, gerekli bilgiler alınıyor. Suça karışmışsa cezasını çekecek. Hidayetleri için Allah'a dua et.
    Cevapla
  • ceal 3 yıl önce Şikayet Et
    dang
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR