TTB'den bir skandal daha! Besmele’ye hakaret

Terör destekçisi Türk Tabipler Birliğinin (TTB), Müslümanların her söz, her iş ve her faaliyetin evvelinde çekilmesi tavsiye edilen, “Rahman (esirgeyen) ve rahim olan (bağışlayan) Allah’ın adıyla” anlamına gelen Besmele’ye hakaret ettiği ortaya çıktı. Bu skandalın ardından siyasiler, tabip odaları ve doktorlar; TTB'nin söz konusu paylaşımına tepki göstermişti.

ABONE OL
GİRİŞ 22.03.2021 13:52 GÜNCELLEME 22.03.2021 13:52 GÜNCEL
TTB'den bir skandal daha! Besmele’ye hakaret
TTB'den bir skandal daha! Besmele’ye hakaret

Terör destekçisi Türk Tabipler Birliği (TTB) tarafından hazırlanan, 'Türkiye'de Bağışıklama Hizmetlerinin Durumu' başlıklı raporun girişinde, Besmele ile alaycı ifadelerin kullanılması tepki çekiyor.

Prof. Dr. Muzaffer Eskiocak ve Dr. Bahar Marangoz hazırlanan raporun giriş sayfasında; 'esirgeyen yoktu, bağışlayan da!.. Esirgenmeyen ve bağışlanmayan tüm kardeşlerimiz ve çocuklarımızın anısına…' şeklinde skandal ifadeler yer aldı.

Sabah'ın haberine göre; bahse konu alaycı ifadeler 137 sayfalık raporun 4. Sayfasında yer alıyor. Söz konusu dini değerlere hakaret içeren ifadelerin ardından raporun içindekiler bölümüne geçiliyor.

BESMELEYE HAKARET EDEN TTB, TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI DA ELEŞTİRMİYOR

TTB, Irak'ın Gara bölgesinde terör örgütü PKK tarafından başlarına kurşun sıkılarak katledilen 13 vatandaş için yaptığı paylaşım ile tepkilerin odağı olmuştu. TTB, terör örgütü PKK'dan tek bir satır bile bahsedemedi.

TTB'nin paylaşımında; 'Gara'de yaşamını yitirenlerin kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyor, acılarını paylaşıyor ve 13 yurttaşımızın sağ salim kurtarılamaması nedeniyle de çok üzgün olduğumuzu belirtiyoruz. Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi' ifadeleri yer aldı.

Siyasiler, tabip odaları ve doktorlar; Türk Tabipler Birliği'nin söz konusu skandal paylaşımına tepki göstermişti.

YORUMLAR 44 TÜMÜ
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Dinsizliginiz sizi belli ki içiniz disiniza aksetmis canınız cehenneme
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    TTB Kapatılsın
    Cevapla
  • Kartal 06 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim tabib misin terör çığırtkanımı yıllardır yaptığın pravakoter eylemleri herkez çok biliyor bu işleri bırak uşaklık ettiğin siyasetciler den cesaret alarak ortada ahkam kesme kışkırtığın doktor bizim acı bizim yas bizim sen terörist sevicileri ile kol kola girip şow yapma
    Cevapla
  • muratbey 2 yıl önce Şikayet Et
    tabipler birliği mimarlar ve mühendisler birliği bunlar şer yuvası olmuş devlet derhal kapatmalı birkaç gün havlarlar sonra ortalık durulur bu kadar basit
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar fitne odası. Yargıçlarımızı göreve davet ediyorum. Bunlar hesap vermeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR