Eski eşine uyguladığı şiddeti unuttu! İsmail Küçükkaya ile Ali Babacan kadın haklarını konuştu

Eski eşine uyguladığı şiddetle defalarca gündeme gelen FOX sunucusu İsmail Küçükkaya ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın 'kadın hakları' hakkında hassasiyet dersi vermeleri sosyal medyada eleştirilere sebep oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2021 18:44 GÜNCELLEME 23.03.2021 18:48 GÜNCEL
Eski eşine uyguladığı şiddeti unuttu! İsmail Küçükkaya ile Ali Babacan kadın haklarını konuştu
Eski eşine uyguladığı şiddeti unuttu! İsmail Küçükkaya ile Ali Babacan kadın haklarını konuştu

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın programına katılarak kadın haklarını konuştu.

Babacan'ın, eski eşine şiddet uygulayan İsmail Küçükkaya'nın programında kadın haklarına ilişkin mesajlar vermesi her iki tarafın da ikiyüzlü tavrını gözler önüne serdi.

Türkiye'nin aile yapısını tehdit eden İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılmasına ilişkin konuşan Babacan ''Biz DEVA Partisi olarak çok sayıda imzayla Danıştay'a dava açma sürecini başlattık. Danıştay'daki vicdan sahibi insanlara sesleniyorum: İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılması nedeniyle bir tek kadının canı yanarsa, bunun vebali sizin de üzerinizedir.

Kadınların ahından korkun. Bu kararı alan çıkıp açıkça 'Bizim kültürümüzde kadına dayak vardır' desin. Söyleyemiyorlar, ama zihinlerinde bu var! Hep karınlarından konuşuyorlar. Biz hukuki ve siyasi mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz.'' dedi. Fakat ne dayakçı İsmail Küçükkaya'ya tek kelime etti ne de programına katılma teklifine hayır dedi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Sosyal medya kullanıcılarının hedefinde eşini döven İsmail Küçükkaya ve Ali Babacan'ın ikiyüzlü tavrı vardı. Olaya tepki gösteren bir vatandaş, "Karısına şiddet uygulayan ve kanser olmasına sebep olan bir insanın kadına şiddet konusunda yorum yapması en hafif deyimle utanmazlıktır" derken, bir başka kullanıcı ise "Kadını koruduğu iddia edilen İstanbul Sözleşmesi, eski eşini dövdüğü iddia edilen biriyle nasıl konuşulur... Sözleşme de, kanal da, İsmail de ve Babacan da ortak noktaları yalancılık" ifadelerini kullandı.

ESKİ EŞİ ŞİDDETİ BU SÖZLERLE ANLATMIŞTI

FOX TV'de sunuculuk yapan İsmail Küçükkaya'nın maskesi eski eşi Eda Demirci tarafından bir kez daha düşürüldü. Sunduğu haber programında Atatürkçülük üzerinden prim kasan, "kadına şiddet" konusunda duyarlıymış gibi görünen, öğretmenlere değer verilmesi gerektiğini aktararak adeta mangalda kül bırakmayan Küçükkaya, 9 Temmuz 2016'da dünya evine girdiği öğretmen Eda Demirci'ye yaklaşık 3 yıl süren evliliği boyunca adeta cehennemi yaşatmış.

Youtube üzerinden yayın yapan Magazin Noteri isimli programa konuk olan Eda Demirci, Küçükkaya ile geçirdiği kabus gibi evlilikle ilgili konuştu. Küçükkaya'nın maskesini düşüren talihsiz kadın gördüğü psikolojik ve fiziksel şiddetin yanı sıra, aldatıldığını da anlattı.

KAYNAK : TAKVIM.COM.TR
YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarih bu adamları nasıl yazacak acaba
    Cevapla
  • marslı abuzittin 3 yıl önce Şikayet Et
    biliyom da burda editör yazmaz he he...
    Cevapla
  • Kayserili mevlüt 3 yıl önce Şikayet Et
    Şaka gibi
    Cevapla
  • Şakirr 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüzsüzlere arsızlara söyleyecek laf söz yok bilen varsa söylesin.
    Cevapla
  • Ottoman 55 3 yıl önce Şikayet Et
    şaka gibi
    Cevapla
  • Keimgok42 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan İsmail sen önce eşini niye darp etdin onu söyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR