Son Dakika... Çerkezköy Kaymakamı Abban hakkında soruşturma başlatıldı

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2021 20:00 GÜNCELLEME 27.03.2021 23:56 GÜNCEL
Son Dakika... Çerkezköy Kaymakamı Abban hakkında soruşturma başlatıldı
Son Dakika... Çerkezköy Kaymakamı Abban hakkında soruşturma başlatıldı

Konuyla ilgili İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce'nin paylaşımı şu şekilde;

İçişleri Bakanlığı olarak kamu düzeninin tesisi amacıyla yürüttüğümüz birçok önemli görevin yanı sıra salgın hastalıkla mücadele sürecinde salgının yayılımını önlemek için başta denetim faaliyetleri olmak üzere sahada etkin bir şekilde görev icra edilmektedir.

Koronavirüs salgınına dair denetim faaliyetleri vali ve kaymakamların koordinesinde ve bizzat iştiraki ile başarıyla sürdürülmekle birlikte zaman zaman sürecin getirdiği olumsuz davranışlara da üzülerek şahit olunmaktadır.

TASVİP ETMEDİĞİMİZ BİR DİYALOG

Bu kapsamda, Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirlere aykırı davrandığı açıkça belirli olan bir işyerine görevinin gereği olarak müdahale ederken tasvip etmediğimiz bir diyaloğa giren Kaymakamımız hakkında ilgili birimlerimizce gerekli soruşturma başlatılmıştır.

NE OLMUŞTU?

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ın ilçede yürütülen koronavirüs denetimi sırasında bir dükkanda vatandaşa yaptığı uyarıda kullandığı dil büyük tepki çekmişti.

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Ali ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaymakama soruşturma varda millete daha ağır konuşan siyasilere neden dokunulmazlık var
    Cevapla
  • cok gorduk 3 yıl önce Şikayet Et
    Darısı Kayseri Tomarza kaymakamına. Bir teröristin devlete maliyeti 2 mermi. Ama öğretmenlerin maliyeti 5000-6000 TL demiş. Kanıma çok dokunuyor.
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Cimere yazın böyle bir şey varsa laf mı bu
    Cevapla
  • okan 3 yıl önce Şikayet Et
    demis demesek de fitneye, dedikoduya sebep olmasak. ben tanimam etmem o kisiyi. yemin ederim "..." dedi diyemiyorsak yani emin degilsek yaymayalim. gunahi buyuktur bilginiz olsun. ama yine de karar sizin.
    Cevapla
  • aliveli4950 3 yıl önce Şikayet Et
    çok hayırlı oldu
    Cevapla
  • 46lı 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim elimde yetki olsa,bu kaymakam beye iftihar madalyası verirdim. Sağlık personeli çalışanlarımız sözüm sizlere... Siz değerli,fedakar sağlık çalışanları için,nelere katlanan yöneticiler var! #abbankaymakamyanlızdeğilsin
    Cevapla
  • sakaryalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaymakam haklı millet laf anlamıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR