İletişim Başkanı Altun, Şehit Savcı Kiraz'ı andı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 6 yıl önce şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı andı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.03.2021 13:39 GÜNCELLEME 31.03.2021 20:46 GÜNCEL
İletişim Başkanı Altun, Şehit Savcı Kiraz'ı andı
İletişim Başkanı Altun, Şehit Savcı Kiraz'ı andı

Savcı Mehmet Selim Kiraz, 6 yıl önce DHKP-C'li teröristler tarafından şehit edilmişti. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Şehit Savcı Kiraz'ı andı. Altun, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

“Bundan tam 6 yıl önce, ülkemize ve milletimize şerefle hizmet eden Cumhuriyet Savcımız #MehmetSelimKiraz DHKP-C’li teröristler tarafından görevi başındayken şehit edildi. 

Terörden ve teröristten yana tavır almaktan çekinmeyen sözde gazeteciler bu saldırıyı yapanları kutsadılar.


Şehitlerimizin aziz hatıralarından ve şehit ailelerimizden hiç utanmadılar. Bu topraklara ve aziz milletimize olan nefretlerini iğrenç manşetlerle gösterdiler. Hain terör saldırılarını “mecbur bırakılan bir yöntem” diyerek aklamaya çalıştılar. 

Dün kahraman Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ı şehit edenlere methiyeler düzenler, terör örgütünün sözde liderlerine “bin selam” gönderenler, her fırsatta devletimize ve milletimize kin kusanlar bugün utanmadan demokrat taklidi ve demokrasi edebiyatı yapıyorlar. 

"HER İHANETİN HESABINI SORACAĞIZ"

Bu millete yaptıkları hiçbir kötülüğü, devletimize yaptıkları hiçbir ihaneti asla unutmadık, unutmayacağız. Dağdaki teröristlerle mücadele ettiğimiz gibi şehirdeki kravatlı teröristlerle de sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ettikleri her ihanetin hesabını onlardan soracağız.

Aziz milletimize, değerlerimize ve devletimize olan düşmanlıklarıyla emperyal güçlere maşa oldular. Bu topraklarda sebep oldukları her acıyı, her hüznü ve her nifakı Allah’ın izniyle sonlandıracağız. 

Tüm şehitlerimize binlerce rahmet niyazıyla. Mekanları cennet olsun.”

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR